Cześć Kobitki:)
Jakoś nie mogłam się zebrać do naskrobania czegoś, no i weekend wypełniony całkowicie. W sobotę była u nas moja przyjaciółka z mężem, a w niedzielę byliśmy u Teściowej na imieninach.
W czwartek mieliśmy drugie szczepienie Nikosia i nasz mały Bohater ani się nie skrzywił:) A ja się tak bałam ;) Nikoś waży 6kg. Widzę, że nasze dzieciaczki zupełnie różnie ważą, jedne mniej a inne więcej, jak Laurenka, która przebija wszystkie hihi:)
A propos wagi to dziewczyny rozszerzacie już dietę Maluchów? Zupki, czy owocki są już od 4 miesiąca...Nam właśnie lekarka mówiła by rozszerzać powoli dietę w piątym miesiącu.
Martalka, moja działalność związana byłaby z moimi studiami, uogólniając Systemy Zarządzania Jakością, ale zastanawiam się jeszcze czy nie działać z Mężem, bo Jemu pomoc by się przydała, a może być to bardzo dochodowe, no i pewniejsze, niż mój interes. Może, bo dopiero zaczynamy w tym temacie działać, Michała firma wprowadziła ostatnio nowy projekt, którym też mogłabym się zająć i chcemy zobaczyć jak to pójdzie... No a macierzyński się kończy, więc wypadałoby się jakoś ogarnąć. No i nie jest to takie czasochłonne, moglibyśmy się wymieniać opieką nad Nikim.
Juluś moja kochana, ja też czasem zacałowałabym Nikosia, chyba 1000 razy dziennie Go ściskam i całuję i jeszcze mi mało:)
Tibby spóźnione, ale najlepsze życzonka dla Tobiaszka za pół roczku!!!
Zdrówka i uśmiechów jak najwięcej!
Samanta, ja ostatnio też zauważyłam, że wypadają mi włosy bardziej niż zawsze. Ale nie jest aż taj tragicznie. Póki co ścięłam włosy:) A jak zauważę, że jest gorzej to zakupię jakieś preparaty...
Odnośnie usypiania, to u nas Nikoś jest kąpany o 19, czasem 19.30, dostaje witaminki i kładziemy się do łóżka na cycusia. Zazwyczaj usypia na cycu i ok. 20 już śpi. Jak nie uśnie - jak Go męczy kupka albo bączki, to chwilkę jest tulony, noszony i usypia. W nocy różnie budzi się na cyca, najczęściej kilka razy i śpi do 8, czasem 9.
Zgodnie z życzeniem dodaję fotki:)