to w takim razie podwojne

Shoo, Gie, dziękuje za komentarze na nk
no wlasnie, tak mi sie nasunelo przez to, co piszesz... moze on ma problem, a o tym nie wieniech ktos powie mojemu panu, ze jest zwyczajnym seksoholikiem i musi sie leczyc, please!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
juz sie dowiedzial, nie wiem, czemu sie tak ociagal.. moze myslal, ze jeszcze ma duzo dni pracy przed soba i ze ma czas (w koncu dzisiaj wtorek dopiero..), a ja go zaczelam nekac w piatekCo do Waszego wyjazdu - czemu A. ma taki problem z tym, zeby dowiedziec sie o wolne w pracy i zorganizowac jakis wypad?? Moze On wcale nie chce nigdzie jechac, tylko wolaby przed kompem spedzic te wolne dni i dlatego tak unika tematu - dziwne...
z Jaspim to bedzie jedynie klopotjak ja Wam zazdroszcze - Maroko, Portugalia... ach, swiatowy ten jaspi bedzie...![]()
![]()
daj znac, jak poszlociekawe jak bedzie sie Pan zachowywal... cos czuje, ze bedziemy tylko sluzbowo rozmawiac, bo jak dzwonilam, to nie wyczulam cienia skruczy czy wyrzutow sumienia...![]()
![]()
stad, to jak wyprawa do Czech, czy na Slowacje.. raptem kilka godzin jazdy..shoo Portugalia - boshe szczyt moich marzeń chyba![]()
![]()
![]()
moj tak samo, spi od 14Maja zasnęła ok. 14 i śpi do tej pory![]()
![]()
![]()
coś nieprawdopodobnego normalnie![]()
aha czuć już ząbka pod palcem![]()
![]()
no to moja intuicja szwankujeSHOO - przeliczylas sie...
no nie, zeby AZ TAK malo domyslny byl??a ten mi na to, ze nie wie co mialby mi powiedziec...![]()
hehe, skad ja to znam... tez, jak sie poklocilismy, to A. ugotowal sobie makaron z sosem i TEZ pytal, czy chce, TEZ powiedzialam, ze nie... TEZ bylam glodna... i jak zniknal w drugiej sypialni, to sie dobralam do tego jedzonkaale sciska mnie z glodu... burak, niech sie wypcha tym spaghetti...
haha, dobre!kobieta miala bardzo ciezki porod, po wszystkim zemdlala ze zmeczenia i wyczerpania, a jak sie przebudzila, to powiedziala do meza: "jesli myslisz, ze po tym wszystkim dam ci sie jeszcze kiedys dotknac sukin*ynu..."![]()
![]()
![]()
hhahhaaa, usmialam sie...
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość