Nonono, czyżby ?dalej bez @ (36dzień cylku)
Dzięki.Agasuper Uleńka wygląda, w domu nieźle się wspina po fotelach
mariola, straszna tragedia... piecyk elektryczny? Jej, jakieś zwarcie było? My też mamy taki elektryczny piecyk-olejaczek i też nim dogrzewamy...
heheheh, dziękiPinko ale Ula pomyka ładnie po dworze! Czad! Chyba zacznę na nią mówić spryciUla
Przywiązałaś się do nich... to normalne, ale przyjdą następni, do których też się przywiążesz. Jakiego przedmiotu uczysz?mam studniówkę na głowie Moja klasa pójdzie w świat. Jak ja nie lubię tego momentu...
Asikk, może ząbki kolejne idą....
Też już pochowałam wszystkie grzechotki i gryzaki, bo już nie są atrakcyjne, a zabierają tylko miejsceostatnio schowalismy majce stare zabawki
Wielkie to już duże osiągnięciezagapił się dzisiaj jak oglądaliśmy książeczkę i stał sam chyba z 4 minuty
święte słowa, też to doceniam A zdjęcia z choinką superowe, tylko takie małe My jeszcze choinki nie rozbieramy, Ula też z nią nie ma jeszcze zdjęć, ciągle to odkładam na potem.ja teraz doceniam samodzielne chodzienie Artura bo mam więcej swobody, pójdzie gdzie chce, weźmie co chce a tak musiałam krok w krok za nim latać
My byłyśmy dzisiaj na spacerku, pogoda przepiękna, byłyśmy też kontrolnie u lekarza, wszystko już jest super, dzidzia zdrowa, ale wychodzą jej zęby, dwie trójki na dole i górne, lekarka od razu zapytała o nocki... już bym chciała żeby jej wyszły bidula namęczy się jeszcze
Moje dziecię już wykąpane i śpi, zjadła dzisiaj ponad 250ml kaszki mój mały głodomór.
Jarek też się położył, nie wiem czy śpi, czy tylko leży