[ Dodano: 2007-11-06, 00:35 ]
Jasnie Pani Ty piszesz,ze smecisz,to co ja mam powiedziec ?

z tego co wiem to się pogłębia...i nasila.Maggiea jak to jest z nieleczona depresja? czy ona sie bardziej poglebia? bo gp mi cos mowila,ze jak chce to moge poczekac,ale ,ze pozniej moze byc ciezej wyjsc z dolka....sama nie wiem co miala na mysli...czy to chodzi o to,ze ta depresja moze sie nasilac nieleczona?
Marta a ty gdzie??? czyzbys zaspala???
święta racja, nie myśl, ze jak przestaniesz karmić dziecko cycem to ono bedzie jakies nienormalne, albo ze pójdziesz za to do kicia, Matko!!!! to nie świadczy o Twojej miłości do Oliviera !!!!!Nie rob sie az taka Matka Polka
Zgadzam się w 100% z Tobą Madziorka , Lucy kochaniutką i cudowną jesteś mamusią, ale z depresją nie ma "żartów" dzisiaj jest tak a jutro może być gorzej....należy jak najszybciej wziąść sie za leczenie teo paskustwa...lucy wydaje mi sie ze dla wlasnego dobra lepiej bys zaczela zazywac leki jak najszybciej, skoro jest ryzyko ze depresja sie poglebi.. wiem ze chcesz dla oliego jak najlepiej. jestes naprawde fantastyczna swietna mamuska, taka kochana i troskliwa. ale w tym momencie musisz zadbac o wlasne zdrowie i samopoczucie, by oliwerek i T ogladali ciebie pogodna radosna. a wtedy wasze zycie bedzie rownie wesole i udane...
teraz ty jestes najwazniejsza.. oliwerek napewno szybko przyzwyczai sie do butelki, zobaczysz,
zycze ci powodzenia kochana!!!
nie zgadzo się...depresji nie da się wyleczyć samemu...Lucy moim zdaniem powinnas sobie dać spokój z tabletkamidepresje najlepiej " wyleczyc" samemu a jak????
ale Lucy jeszcze nie jest na etapie myśli samobójczych, jak to mówią najlepiej zacząc najpierw pomóc samemu sobie a potem jak nic nie pomaga leczyc farmakologicznie, ja brałam depresanty i miałam jeszcze gorsze myśli niz po skończeniu, a brałam 7 miesięcynie zgadzo się...depresji nie da się wyleczyć samemu...
znam kogoś kto starał się to uczynić i skonczyło sie to próbą samobójczą, a potem trafieniem do szpitala psychiatrycznego, potem czekała go długa terapia i leczenie farmakologiczne.
depresja nie jedno ma imię
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość