M0rD3CzKa, gratuluje zaproszenia! do elitarnego klubu skrapkujacych

, a tym slicznym wiosennym skrapkiem sprawilas, ze jeszcze bardziej zatesknilam za wisna, zwlaszcza, ze u mnie mrozno, sniezno...Wielkie brawa dla Kacperka za chodzenie
Rybko, z Majuta jest niejadek, taki szczypior mi rosnie (76 cm i tylko 8.6 kg). Niby pogodzilam sie z tym, bo nie wmusze przeciez do niej jedzenia, ale kiedy czytam ile Wasze pociechy jedza

, to troche Wam zazdroszcze. Gratuluje udanego nocnikowania. My tez od jakiegos czasu trenujemy, ale narazie najlepiej wychodzi Mayi wieczorne siku przed kapiela

Troche chcialam poprobowac, troche zmusila nas sytuacja, bo po tym przekletym antybiotyku nie mozemy wyleczyc grzybka w pieluszkowych okolicach i lekarz oprocz masci zalecil tez wietrzenie pupy.
Kasi.k, dzisiaj jestes chyba w pracy (ups, teraz juz chyba spisz), jak sobie radzisz z rozlaka, jak Vikula znosi dnie tylko z Tata? U mnie jest katastrofa

. Kiedy ostatnimi czasy udalo mi sie wyskoczyc na wieksze zakupy(niestety glownie spozywcze), to po 2 godz. mialam telefon, ze Maya marudzi i ciagle powtarza mama.No i powiedz jak poszukiwania nowego domku? ruszylo sie cos?
Kolka, Ty dziewczyno masz zdrowie do tych gosci

, szczerze podziwiam. Co do mleczka, to tak jak dziewczyny pisaly- mozna zastapic jogurcikiem, twarozkiem lub zoltym serem. Mojej kolezanki synek w okolicach roku przestal lubic mleczko, za to zolty ser wrecz pochlanial.
Syla, fajna taka imprezka dla dzieci, no i mamy tez moga poplotkowac. Dziewczynki slodkie, a mama slicznie wyglada!!!
Hektorka, Ty jak zawodowa modelka prezentujesz swoj nowy kostium. Sliczny kolor! a z syna komputerowiec rosnie, ze ho, ho
Kari, widze, ze buty to ulubiona zabawka wszystkich brzdacow. Chyba dlatego, ze zakazana. Majka pedem do nich pelza. Gratulacje za zdany egzamin!
Caro, fajny ten wozek, i najwazniejsze ze lekki! A zdjecie szeryfa swietne
Katrin, normalnie nie moglam sie napatrzec na nowe zdjecie Antosia. Tak dorosle i dojrzale wyglada Twoj maly przystojniak!!!!!
musze zmykac, bo mala obudzila sie zdrzemki