juz wrocilismy, jakos tak przed 17, ale mam wqurwa, ale zaraz o tym.
W sumie nic nie kupilam, nic ciekawego nie bylo, kupilam jedna bluzke na ramiaczkach w C&A i to wsio, a reszta to pieluchy w Rossmanie , puder i malemu zabawke, bo tam sie rozwyl, ze nie moglam go uspokoic wiec jak pokazalam mu takiego puszowego stwora to od raztu usmiech byl na twarzy i bylam zmuszona mu go kupic.
A teraz opisze dlaczego mam wqurwa, a wiec po Rossmanie pojechalam do drogrii na zakupki, malemu oiczywisc ie zaopasy porobic, sobie podpachy kupic, plyn do naczyn, paste do zebow i mydlo w plynie, podchodze do kasy, pöace karta a ta mi mowi, ze nie dziala, ja mowie jak nei dziala, jak przed chwilka placilam nia w Rossmanie,a mi mowi, ze przykro mi,ale nie moze mi wydac zakupow, ludzi tlum, mi glupio, na pewno zrobilam sie czerwona jak burak. Mowi do mnie, ze do 20 moge odebrac zakupy, a jesli nie to z powrotem trafia na polki, no kuzwa mowie, ze zaraz pojade do bankomatu i wybiore pieniadze. Zajezdzam i co sie okazuje- karta zepsuta, nie dziala, nie moglam jej nawet wlozyc, ale sie wkurzylam, na pewno ta baba w Rossmanie musiala cos z nia zrobic, moze polozyla ja na ta tasme co odczytuje ceny z towarow i mi ja zalatwila i teraz nei mam jak odebrac zakupow. Dzwonilam do P. a on mowi, ze jak on to przywiezie jak jest motorem, ale mam nadzieje, ze do plecaka sie zmieszcza te zakupki,ale na pewno bedzei ciezko je upchac

Pati85, mysle, ze najbardziej ekonomicznym rozwiazaniem byloby kupienie tego 9-36.. my tak zamierzamy zrobic..
a czy dziecko musi stabilnie samo siedziec, zeby jezdzic w tym foteliku 9-36??
dzieki dziewczyny za odpowiedz, jeszcze pomysle nad tym, ale wlasnei tez mi chodzi ta opcja 9-25mi się wydaje że najlepszą opcją jest 9-25, przecież dla dzieci powyżej 25kg wystarczy tylko podkładka pod tyłek, która na allegro kosztuje 30zł.
Też się tym interesowałam , te do 25 kg tak mi się wydaje że są najlepszym rozwiązaniem
nie bedzie wiedzial, on nie wie jakie mam ciuchy, mam ndziejenie mow nic P., idz na zakupy i zaszalej... tylko nie wiem, co powiesz, jak P. zapyta Cie skad masz tyle nowych rzeczy

niestety nie bylo gdzie zaszalec, marne te sklepy u nas, trzeba bedzie sie wybrac do HannoveruChyba żaden facet nie zauważy że kobieta ma nowe ciuchy jeśli sama mu nie powie, także Pati śmiało szalej