hey kochane mamuski!!!
Pieknie dziekuje Wam za zyczenia urodzinowe,jestescie kochane mamuski!!!!!!!!!!!!!!!!!
stawiam
oczywiscie!!!
Gosiu dla Ciebie jeszcze raz wirtualne buziaki na urodzinki!!!!!!!!!!!!!!
Ale Ci pieknie
Tomus wazy i mierzy,duzy z niego mezczyzna
!!!a co do mowienia to sie nie martw,ma dopiero 2 latka,na pewno sie juz za niedlugo tak rozgada,ze uszy Cie beda piekly :)
Tyle kobiety naklikalyscie,ze malo co pamietam
... wiec dzis musicie mi wybaczyc,bo kiepsko sie czuje,wczoraj mialam glos jak kastrat,ledwo co mowilam..
Martus przepraszam,ze wczoraj nie odebralam jak dzwonilas,ale najzwyczajniej w swiecie zasnelam,dopiero Bablu mnie obudzil po 23,zebyc wskoczyla pod prysznic
..
Franio przesliczny,jaki wystrojony
,super ta koszulka naprawde bombowa ,rosnie Ci w zaskakujacym tempie!!!
Co do wanienki,to jak zacznie siedziec to bedzie ok,Vinee tak jak
Antos Maggie do tej pory sie w niej kapie!!!
Madziorka gratulujemy kupola musimy to uczcic i brawa dla
Leosia za bycie prawidziwym mezczyzna na szczepionce!!
Julie pewnie przygotowania pelna para do urodzin!!!No mamy nadzieje,ze nas nie opuscisz jak pojedziecie do Nigerii!!!
Kasi.k a Wy pewnie sie juz szykujecie do chrzcin
Vikusi,bo z tego co pamietam to wlasnie sa w ta niedziele!!
A zapomnialam Wam napisac mamuski,ze nasza
Kasiula vel Skarpeta napisala mi maila i przeslala zdjecia Lenki z urodzin,bardzo dziekuje Wam za zyczenia urodzinowe,i pisala,ze postara sie wpasc i sama wklei fotki z urodzin!!!a ja Wam tylko powiem,ze Lenka wygladala cudnie,jakie ona ma piekne dlugie wloski,sliczna dziewczynka!!!!
Dziewczyny musicie mi dzis wybaczyc,ale glowa mi peka,zaczelam brac antybiotyk,bo okrzela mi swiszcza,Vinee juz sie czuje dobrze,wariuje na calego!!!
Dzis pierwszy raz polaczyla dwa wyrazy
poza tym Bablu dzis zaczal weekend nocek a w poniedzialek ma wolne
wczoraj bylismy ogladac jeden domek,w sumie byl niezly,super okolica,ale mial pare minusow i w koncu sie nie zdecydowalismy...w poniedzialek jedziemy ogladac nastepne..zdam Wam oczywiscie relacje!!!
A teraz juz lece sobie zrobic herbate z cytryna i chyba pedem do lozka!!!
A mamuskom,ktorym nie odpisalam,(co nie znaczy,ze o nich zapomnialam)przesylam gorace buziaki
Pozdrawiam rowniez nowe mamuski na watku!!!