no własnie jeszcze nic muszę na jakies sklepy uderzyć z tego co widzę to dosć szalone kolory w tym roku będa chabrowy żółty czerwień ..... to samo musze dla siebie cos wypatrzeć bo az sie wstyd przyznać ze niektóre ciuchy mam jeszcze za pannyaaa gozdzik pochwal sie co wypatrzylas dla dzieciaczkow na wiosne
hahah tez tak mówię co roku i co.... kończy sie ze kupuje znowu dzieciom mam do tego słabośćjuż S. powiedziałam, że teraz zamiast dzieciom kupować to my musimy się obkupić..
i tu jest pies pogrzebanyw domu jak jestem to se mogę dresy założyć... ale do pracy już trzeba się jakoś ubrać.... po za tym zacznę być trochę bardziej niezależna finansowo więc i będę sobie mogła pozwolić na przyjemności takie tylko dla mnie
Twoja waży prawie tyle co nasza Martyna. Teraz przez zimę przytyła i ma 20,5 kg a tak do tej pory to 19-19,5 a ubrania ma na 122-128ile teraz wasze dzieci ważą? bo zuzka 19.5 a na bilansie miala 18
wysoka dziewczynaJulcia za to 25,5 a ciuchy na 134
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość