maryyann, co do wózków to raczej nie kupuj w Glucku ceny są tam kosmiczne. Polecam Dudusia albo Allegro. Ja na Allegro kupiłam teraz Emi spacerówkę. Oczywiście poszłam najpierw do Dudusia obejrzałam dokładnie model, który mnie interesował a później taki sam zamówiłam na Allegro. Zaoszczędziłam na tym prawie 200 zł

Jeżeli chodzi o wózki to trudno jest doradzać bo każde dziecko jest inne. Ja miałam na początku wózek wielofunkcyjny TAKO ale w moim wypadku nie zdał egzaminu bo był po prostu za mały dla Emilki (po 4 miesiącach nie mieściła się już w gondoli) Poza tym sporym problemem w przypadku wózków wielofunkcyjnych jest ich waga (nasz ważył prawie 17 kilo) i duże gabaryty co stanowiło spory problem w przypadku np próby włożenia wózka do bagażnika samochodu. Jeżeli miałabym kupować jeszcze raz to najpierw kupiłabym porządny wózek głęboki a później spacerówkę.
A co do jedzenia to tak jak pisze Małgosia każde dziecko jest inne. Ja na początku (przez niecałe 2 miesiące) jadłam tylko kurczaka, marchewkę, ziemniaki bo panicznie bałam się że mała będzie miała kolki. Nie wiem czy to przez tą moją ubogą diete ale na szczęście obyło się bez kolek