Cześć dziewczyny!!!
Znów nskrobałyscie tych postów.....nie można ominąć tu ani dnia bo później cięzko nadrobić hehe... Dobra to zaczynamod początku:
Lolitko, hmmmm...., bardzo chciałabym pogratulować 8 miesiąca, ale nie wiem jakim cudem ci taki wyszedł. Ósmy zaczyna się koło 32 tygodnia przecież. Poadto ja wczoraj dopiero 7 zaczęłam więc nie rodziłybyśmy w jednym miesiącu. Może policzyłaś miesiąc jako 4 tygodnie, a przecież tak nie jest.
Asiulka Moje gratulacje!!!!! Jesteśmy z Ciebie dumne. Pamiętam to uczucie jak zdałam na prawko, musisz czuć się uskrzydlona. Strasznie się cieszę.
Madziu ty się nie przejmuj wariatkami. Na pewno jest tak jak nppisała Leatka, same się starzeją i zazdrość je zżera. A my brzuszki musimy mieć bo tam nasze skarbeczki siedzą!! Uśmiechnij się i luzik
Basiu no ja Ci bardzo współczuję. Myślę, ze jednak musicie z Tomkiem usiąść i spokojnie porozmawiać o waszej przyszłości. Pieniądze pieniędzmi, ale nie one są najważniejsze. Może wspólnie coś wymyślicie. Musi być jakieś wyjście z tej sytuacji. A na razie bądź dzielna i odliczaj dni do jego powrotu.
Co do psa to ja też mam i wcale się nie stresuję mimo, że on spi z nami w łóżku. Nie zamierzam maluszka przyzwyczajać do spania z nami więc luzik. A piesek w domu dobrze robi na rozwój dziecka. Tylko mam nadzieję, że mój nie będzie zazdrosny.
Lucy dobry ten Twój facet. On mysli, że niemowlę to tak jak dorosły w nocy śpi a w dzień chodzi
. Ależ co nasi panowie potrafią być rozbrajający.
A posty to teraz też staram się kopiować przed wysłaniem, o ile pamiętam, bo inaczej to można szału dostać. Np tego bym już drugo raz nie napisała tylko wyszła z TT z nerwów. Nie wiem czy ci nasi moderatorzy o tym wiedzą i czy cos zamierzają z tym zrobić, przeciez to bezsens jakiś.