Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 lis 2008, 10:33

halo z rana!!u nas pogoda cudowna sie nie zapowiada a mialam isc z sasiadka na spacer :ico_noniewiem:

Sikorko,no to z pralka wpadlismy nieco....nawet takiej nie zna?hmmm no tania byla :ico_haha_01: no trudno,i zepsula sie zaraz jak gwarancja przestala byc wazna :ico_zly: a my glupki nie przedluzylismy jej na czas :ico_puknij: no to teraz chyba nowy zakup nas czeka bo serwisy u nas drogie +czesci zepsute...to dolozymy chyba i nowa bedzie :ico_noniewiem: no tylko kasy nie mamy na pralke teraz :ico_olaboga: jeszcze A. chyba juz od tego tygodnia zmiane zmieni :ico_noniewiem: nosz kurka....niech sie ten rok juz konczy bo cos wisi nad nami chyba :ico_zly: dziekuje bardzo Sikorko ze zapytalas :ico_sorki: chetnie bym tu Twojego Sikora sciagnela gdyby tylko bilety tansze byly :ico_noniewiem:

Zborra,czyli Upsi juz jedzie do Hanki z Makka Pakka :-D :ico_brawa_01: no i dobrze,my jednak zmienilismy zdanie i poprzestaniemy na samej Macce Pacce....Maya go baaaardzo lubi ale pozostalych postaci nie kupujemy bo to by bylo za duzo juz,pewnie by polecialy w kat :ico_noniewiem: ma takie miniaturkowe plastikowe i wystarczy :-) choc powiem Ci ze duzo u nas robia te ksiazki z tej bajki z naklejkami,Maya wszedzie z nimi lazikuje... :ico_haha_01:
a i mi wczoraj napisalas ze szczupla i elegancka jestem :ico_szoking: :ico_haha_01: nie no ja koniecznie od czasu do czasu musze Ci sie pokazac zebys mi tak doslodzila...juz daaawno takiego tekstu nie slyszalam w swoim kierunku,brzmi niezle ale chyba stoi troche obok prawdy :ico_haha_01: co nie zmienia faktu ze mi sie od razu lepiej zrobilo :-D :ico_sorki:

Anza,bidulo...Ty tak do nocy pracujesz na kompie czy nas tak dlugo czytujesz co?

a ja mdlosci mialam calodniowe :ico_haha_01: z wymiotami w godzinam wieczornych :-D do ok.7 mca ciazy i juz mnie teksty typu to minie :ico_oczko: wyprowadzaly z rownowagi bo wiedzialam ze minie juz jak urodze wiec po co mi bylo jeszcze nonono zawracac....najpierw mowili ze do 3mca...taaaa akurat!!!dpiero sie wtedy konkretnie rozkrecilam z zygankiem :ico_zly: milo powspominac :-D :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-11-27, 09:37 ]
Jagodka,oj ja w tej kwestii nic nie pomoge bo ja sie nie znam na tym kompletnie :ico_olaboga: a ciagniecie w dole brzucha pamietam :-) nawet mnie tak ostatnio ciagnelo a w ciazy nie jestem :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

27 lis 2008, 10:54

hej hej hej
Ja już po sprzątaniu, wstawiłam jedno pranie. Ala obudziła się dziś o 7 a o 8:30 była nieprzytomna i władowała sie do łóżeczka. I lulu-ać. Pospała 1,5h wiec ja zdążyłam sobie porobić.
Zaraz lecimy chlebek kupić, a po południu spacerek do biblioteki, bo nie ma co czytać.

jagodka24, nic Ci nie pomogę w tej kwestii, ale zadzwońcie do Inspektoratu pracy, oni mają tam porady prawne, wiec może cos podpowiedzą.

Ja Ali nie daję żadnych "sztucznych" witamin. A d3 nie podaję jej gdzieś od pół roku.

a teraz kika słów od Alicji bo właśnie wlazła mi na kolana

,,,,,,,,,.pa====aa==a==============================aaaaaaaaaaaaaaaa
;;fp
PSSp-sssssssssspppppppppssssspppsppspspps22222222222222222222222222222222222222
a'"""""""""""""@@@@@@@@@@śśśśśśśśśśśśśśśśśźźźźźźźźźźððððððððð ' ahhlhaa2222222222222222

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lis 2008, 11:03

No to wybiła 10.00 i mogę na chwilę wpaść się przywitać :-D Karol ogląda "bawmy się Sezamku"

U nas pogoda też do bani, nic tylko flaszkę wyciągnąć :ico_oczko:

Popoludniu idę na dyskotekę, znów muszę zanieść zaopatrzenie na poczęstunek dla dzieci, Kacper z kolegami pomogą mi z napojami. Tylko mam nadzieję, że dziadek nic nie wymyślił i zostanie z Karolem, bo z nim byłoby za dużo zamieszania. Muszę do dziadka zadzwonić zaraz.

No i pranko mi się kończy, poodkurzać dziś muszę, bo jakoś brudno się zrobiło, no i dzień znowu zleci.

jagodka24
jakoś też nie znam się za bardzo na kodeksie pracy, nie mam pojęcia czy to by coś dało, jak już ma wypowiedzenie.

GLIZDUNIA, no widzisz, a mnie mąż właśnie powiedział, że mi przywozi pralkę i narazie będziemy mieć dwie, bo tej nowej nie jest pewien, bo to ściągnięta z Norwegii, no i wszystko po norwesku więc będę miała dwie, mogłabym Ci jedną pożyczyć na jakiś czas :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-11-27, 10:05 ]
No proszę jaka Ala zdolniacha i śśśśśśśśśś i źźźźźźźźź i @@@ umiała napisać :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 lis 2008, 11:10

Sikorko,widzisz jakbym blizej mieszkala to bym wpadla pp te pralke pozyczyc a tak? :-D

Ewcik,juz drzemka? :ico_szoking: wow ekspresowa dziewczyna,a pojdzie dzis jeszcze na jakas czy to juz jej wystarczy? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

27 lis 2008, 11:24

GLIZDUNIA, pewnie koło 14 się położy jeszcze. Przynajmniej mam taką nadzieję. Bo kiedyś obiad musze ugotować.

No a Ala właśnie zabrała sie za karmienie swoich lalek pieczywem kukurydzianym i daje jej piciu ze swojego niekapka

Sikorka, to mówisz ze idziesz potańczyć :-D Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 lis 2008, 11:43

no Sikorka cos ostatnio biega nam po dyskotekach,sie jej spodobalo :ico_oczko: ciekawe czy Sikor o tym wie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lis 2008, 12:13

Dziewczyny, żeby tam chociaż jakiś przystojny nauczyciel, albo tatuś się trafił :-D , no bo klasy 4-6 to jeszcze dzieci, powygłupiać się mogę, ale to czas kiedy dzieciaki się wstydzą i Kacper nie chce żebym mu obciach robiła :-D No ale napoje musze im pomóc kupić i zanieść, no i trochę dopilnować, zwłaszcza, że dziś nie ma ich wychowawczyni. Ale i takie wyjście jest fajne, z mamuśkami można pogadać, popatrzeć się na dzieciaki jak to teraz młodzież się bawi :-D , przypomnieć sobie swoje czasy. Mam nadzieję, że jeszcze z Sikorem kiedyś poszalejemy na parkiecie, ja uwielbiam tańczyć. No napewno poszalejemy, w sierpniu szykuje się nam wesele :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lis 2008, 13:22

a Mila dopiero teraz usneła :ico_sorki: musze umysc gary i podłogi..dzis nie poszłam do pracy, bo cos ja te "ocieplenie"(bo temp nie ma)trzymało w nocy i rano, jakie stakie oczka ma zmeczone, nawet jak sie smieje, takie jakby przelzawione, nie wiem czy nie bedzie ja cos brało, ale ciepłej głowy nie ma tylko policzki czerowne i uszka, a co mierze temp to nie przekracza nawet 37 stopni :ico_olaboga: kanapek nie chce, tzn chleba nie chce, bo parowke jak jej ugotowałam to wrabała od razu i pewnie by jeszcze jedna zjadła, winogrona pałaszowała az jej sie uszy trzesły, z monte juz gorzej bylo, bo połowe musiał dojesc tatus :ico_haha_01: ciekawe jak wstanie co zje??

glizdunia no to jednym słowem chu..z ta pralka teraz wyszło :ico_noniewiem: jeszcze taki wydatek was czeka??
sikorka to wybaw sie na tej dyskotece!! :ico_oczko:
a Alunia to chyba mały spioszek jest, ledwo co wstanie zaraz spac idzie :ico_szoking: ewcik a jak wrazenia z tego nowego fitnessu?

wczoraj cos Julii szepneła o dzisiejszych przecenach w tesco na zabawki, jest to prawda, w kazdym tesco taka promocja bedzie??

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lis 2008, 13:30

CZESC MAJOWECZKI :-D

JAGODKO moj maz byl na L4 gdy sie dowiedzial ze chca go zwolnic z pracy,poszedl tydzien przed koncem umowy ,i wtedy nie maja prawa go zwolnic tylko ciagnac dopoki L4 mu sie skonczy,takze niech kombinuje!!
u nas ta sprawa miala miejsce 2 lata temu takze sie jeszcze zorientujcie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

27 lis 2008, 13:31

ladybird23, to nie fitness tylko ćwiczenia na siłowni w rytm muzyki na 9 urządzeniach 1,5min na każde urządzenie w sumie 3 rundy + pomiędzy rundami ćwiczenia rozciągajace. Ogólnie ok. Bolą mnie jeszcze dzis mięśnie o których istniniu nie miałam pojecia. We wtorek znów idę :-D

Z Ali śpioszek niemiłosierny. Znów mi zasnęła. Ja sie zbieram za obiadek, bo nie wiem ile pośpi

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”