Witam Was moje drogie,mam ostatnio malo czasu na TT,bo usiluje doprowadzic mieszkanie do normalnosci,ale ciagle mi nie wychodzi( a wszystko przez zlota zasade TT,tacy jak ja ,ktorzy stosowali ja prawie dziennie to potem tak maja

)Nowego mieszkania nie bierzemy,mimo,ze atrakcyjniejsze niz to co mamy,ale przemyslelismy i lepiej pooszczedzac troszke i za trzy lata,kiedy maz dokonczy specjalizacje i bedzie wiedzial juz gdzie bedzie pracowal to wtedy kupimy (oczywiscie na kredyt.zeby ktos nie pomyslal ze za te trzyletnie oszczednosci

)domek albo mieszkanko na wlasnosc.I jak pomyslelisy ile kasy poszlo by teraz na remont plus przeprowadzka i ta ROBOTA to lepeij pomeczyc sie w tym mieszkanku,ktore mamy.
Gratuluje wszystkim chodzacym kwietniakom,widze,ze do roku jeszcze kawalek mniejszy czy wiekszy (zalezy kto) a tu zdecydowana wiekszosc chodzi.Moj Antos w mniejszosci.Ale za to jak gada!!!Jak dzis uslyszalam jego rozmowe z tata to myslalam,ze peken ze smiechu.Z wielkimi pretensjami calymi swoimi zdaniami cos tlumaczyl ojcu,ale ten jakos mimo szczerych checi go nierozumial

A jak w telewizji zobaczyl dzis tecze w Smykach to tak serdecznie na glos sie smial,ze az cieplo na serduchu sie robilo.
Mordeczka.nowy image pierwsza klasa!!!I Kacpi przewyzsza 2 latka??

To ile on wazy i mierzy,bo nie doczytalam albo nie pochwalilas sie.I gratulacje za dzielnosc w chodzeniou!!!
Agi-Maya rozbrajajaca!!!Slicznosci a z tym konsumowaniem zakupow niesamowita!!!
Ja chce Antka poslac do przedszkola jak bedzie mial trzy lata.Ale tutaj zamykaja duzo przedszkoli i zeby dostac miejsce w dobrym przedszkolu to trzeba juz zapisac a w styczniu 2010 zadzwonia czy miejsce zostalo nam przyznane

Tak jak pisze Marwinka, sa przedszkola,ze same tureckie dzieci w nich siedza a ja chce,zeby najpierw Antos jednak nauczyl sie niemieckiego(oczywiscie po ojczystym polskim)
Kolka-smigaj na te solarium a ja mysle,ze to nie zatoki tylko alergia na ....nieproszonych gosci a jedynam sposobem na alergie jest wykluczyc kontakt z alergenem.
Kari-na wesele lec Ty,bo przy okazji bedziesz mogla spotkac swoja synowa i jej urocza mame.Walcz jak lew,zebys to byla Ty!!!A na poprawce bede trzymac kciuki(pamietaj,ze Sw.Antoni to patron rzeczy znalezionych-ja na egzaminie zawsze prosilam go o pomoc,zeby odszukal w mojej glowie tej szufladki z potrzebnymi wiadomosciami

-teraz juz chyba rozumiecie skad moj sentyment do tego imienia)
Syla-link wkleilas dobry, nie moglam sie napatrzec jak Twoja slodka Martynka juz zasuwa
Iw Rybka-gratuluje awansu Jedrulki z czolgisty na sprintera w raczkowaniu!!!A moj jeszcze nawet stanowiska czolgisty sie nie dochrapal-leniwy jak mama
Kasik-u Ciebie to na bank przesilenie wiosenne i pewnie stresior zwiazany z rozpoczeciem pracy i zostawieniem Wikusi w domku z tata,bo mimo,ze kazda z nas wie,ze tata tez umie sie opiekowac dzieckiem to i tak wiemy,ze my umiemy to najlepiej

Domek wysniony znajdziesz,zobaczysz!!!Ten nie mial byc Wasz,a ten dla Was czeka az go w koncu znajdziecie.Zycze Wam,zeby nie musial dlugo na WAs czekac.Zycze sil dla Ciebie i zdrowka dla Wikulki.Wielkie dla niej brawa za samodzielne kroczki!!!Niesamowita!!!
AP-ten twoj synus przeuroczy!!!Ja jeszcze karmie cycem i mysle tak do roku dociagnac,ale mnie na szczescie nie podgryza,wczesniej mu sie zdarzalalo jak mial dwa,ale na szczesci juz nie probuje bo chyba bym juz nie karmila

To jest okropny bol,byl przy jego dwoch zebolach-teraz prz osmiu wole sobie nie wyobrazac...Jak bedziesz odzwyczajac od cycusia to czekam na instrukcje,bo szczerze mowiac nie wyobrazam sobie jak on mi na to pozwoli-moj maly cycomaniaczek
Caro-to moze ,zeby pokusic los to sprzedaj wozek a my Ci potem wykombinujemy inny-spokojnie!!!A poza tym dla dziewczynki moze wybierzemy w innych kolorach?