askra
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 paź 2010, 19:48

dorotaczekolada musiałam, bo zostałam sama w domu a tu mi się rodzinka sprosiła...mogłabym udawać, ze mnie nie ma i nie otworzyć drzwi, ale niestety wcześniej odebrałam telefon... :/

a ja na groby nie chodzę już któryś rok z rzędu...

mal
Wodzu
Wodzu

31 paź 2010, 19:53

askra, mogłaś powiedzieć ,że źle się czujesz :ico_oczko:

JoannaS
Wodzu
Wodzu

31 paź 2010, 19:54

ja bardzo duzo usunęłam przez ten regulamin nowy i w sumie przeniosłam się na FB.
to tylko regulamin. gadalam z tata glownego administratora nk i spokojnie , nie ma co sie bac. to tylko taki regulamin, a ponoc w innych krajach sa gorsze regulaminy i w pl byl za bardzo łagodny i musieli troche go zmienic.
ja na fb połapac sie nie umialam i usunelam...

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 paź 2010, 20:08

Ja też nie zwracałam uwagi na regulamin, a na Fb to wogóle zamieszanie i połapac mi tam jest się ciężko :ico_olaboga:

askra
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 paź 2010, 20:25

no FB jest lekko zakręcony... troche poza tym przeginają z róznymi aplikacjami...ilez można...Ale i tak wolę to niż NK, bo jest przynajmniej żywszy;)

boli mnie brzuch.... :(

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2010, 22:13

hello
ide Was poczytać

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 paź 2010, 22:17

hello
ide Was poczytać
hello nie ma tego dużo, dziś jakoś tak spokojnie było :ico_noniewiem:
boli mnie brzuch....
a co to się stało może coś zjadłaś? I coś zaszkodziło?

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2010, 22:43

hello nie ma tego dużo, dziś jakoś tak spokojnie było
widze właśnie
ja dziś robiłam małe porządki z antywirusem - to on mi zamulal neta :ico_zly:
zmieniłam na inny i już jest lepiej, ale teraz mam wersję testową niestety :ico_noniewiem:
Jutro G z Antosiem jadą na kolejne cmentarze, dziś byli też. Ja z Franiem niestety zostajemy w domu bo tym razem Franek złapał gorączkę. Miał nawet 39,6 nie wiedziałam co mam robić, syrop zwymiotował a czoperk nie pomógł, dopiero jak przez godzinę nie było zmiany to go buch do wanny i schładzałam wodę, polewałam go tak kilka minut i tym sposobem zbiłam 2 stopnie :ico_sorki: Teraz nawet chłodniuti jest ale mam syrop i czopki w pogotowiu. G poszedł spac do Antosia a młody dziś ze mną. Oj co ja się mam z nimi, niech już oprzestaną chorować.

[ Dodano: 2010-10-31, 21:46 ]
i siadłam nie przy swoim kompie a tej klawiatury nie cierpię :ico_zly:

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 paź 2010, 22:55

Bożena faktycznie jak nie jeden to drugi synuś chory, normalnie Ci współczuję :ico_olaboga: . Ale tak to jest z dzieciakami. Biedactwa małe człowiek jakby mógł to by przeżucił te choróbska na siebie. Moja też jak tylko zasnęła to tak zaczęła kaszleć, że szok, teraz spokojnie śpi, ale się okaże co będzie w nocy. A najgorsze, że ona tylko kaszle i nic więcej, nic jej nie powinno teraz uczulać, normalnie nie wiem co jest :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2010, 23:02

buzok14, teraz jest taki kaszel "modny" ja kaszlałam chyba ze 4 tyg i nic mi nie pomagało nawet antybiotyk a jak wchodziłam z zimnego do ciepłego i odwrotnie to normlanie gruźlica wymiękała przy mnie. W przedszkolu to myślałam, że mnie zjedzą, ale co zrobić też źle się z tym czułam. Teraz mam taki wziewny lek jak astmatycy hihi i przed wyjściem czy wejściem się sztacham i mam po problemie. Teraz jak się cieplej zrobiło to nawet jakby mi przeszło. Zdrówka życzę Twojej królewnie.
Jakaś zdechlutka jestem a zapomniałam, że to już mamy czas zimowy, mam takie inteligentne wszystkie czasomierze, ze się same poprzestawiały i zapomniałam :ico_olaboga:

[ Dodano: 2010-10-31, 22:07 ]
Dobra ja znikam nie wiem jaka mnie noc czeka, mam nadzieję, ze Franulek przespi ją spokojnie.
Dzwoniłam dziś do biura Iplusa na serwis bo nie wiedzialam co jest i tam mi podpowiedzieli, żebym wywaliła tego antywira co mam i pogrzebał coś przy moim numerze i podobno mam jakiegoś szpiega, wrzuciłam skanowanie pełne, mam nadzieję, że znajdzie i idę spać.
Dobranoc

Wróć do „Pozostałe”