Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2007, 13:41

julie_377, ale z niego przystojniak :ico_brawa_01: super fotki :ico_brawa_01:
a u mnie tak ...
Dowodu Gabi jeszcze nie ma więc perspektywa wylotu w tą sobotę jest coraz mniej realna :ico_noniewiem:
Byłam wczoraj z Zuzią rano u dentysty,nic jej nie zrobił kazał smarować fluorem i przyjść w piątek :ico_noniewiem: powiedział,że trzeba zatruć i czekać a ja nie mogę :ico_placzek: Ale wiem,że jak się idzie prywatnie to bez trucia plombują więc może w środę przyjedzie mój tatuś to zawiezie mnie z Zuzią do prywatnej dentystki.
Przed południem byłyśmy z Zuzią u laryngologa,migdały są w miarę a co do węzidełka to musi być w szpitalu i pod narkozą ze względu na Epi :ico_placzek: I musi być całkiem zdrowa,więc teraz nic nie zrobimy,będę musiała przylecieć któregoś dnia do polski bo tam to nie wiem czy ktoś to mi zrobi.
No i ta laryngolog zaleciła bańki ale jak się dowiedziała o epi to zwątpiła i powiedziała,ze lepiej nie więc jak wróciłam to zadzwoniłam do naszej neurolog,która powiedziała,że nie ma żadnych przeciwwskazań.
Więc na 15 poszłyśmy do 3 już lekarza tego dnia,do pediatry,zaleciłą te bańki i dała skierowanie na badanie kału na pasożyty ale niestety Zuzia nie miała ochoty na robienie kupki i zaczniemy od jutra :ico_haha_01:
Poprosiłam wczoraj pielęgniarki środowiskowe o postawienie baniek to jedna nie miała czasu a druga powiedziała że nie umi :ico_puknij: że stawiała tylko swoim dzieciom a innym nie i się boi :ico_puknij:
Ta co nie miała czasu przyjść do mnie nie mogła ale bańki mi pożyczyła :ico_sorki: powiedziała,że nie mam co się bać,wytłumaczyła co i jak i sama postawiłam Zuzi bańki :ico_sorki:
Więc jestem bogatsza o nowe doświadczenie medyczne :ico_haha_01: może zastąpię tą pielegniarkę co nie umie :ico_haha_01: po co się uczyła i pracuje w tym zawodzie franca,nawet zastrzyków nie chce dzieciom robić bo jej żal :ico_puknij: odmówiła mojej koleżance :ico_puknij:
Skoro jesteśmy po bańkach to Zuzia musi bite 2 dni leżeć w łóżku i nie wynurzać nosa.To nie będzie łatwe ale muszę tego dopilnować.
Gabi dale kaszle ale lekarka nadal utrzymuje,że jest ok :ico_noniewiem:
No to się wygadałam :ico_haha_01:
Maggie, ty to się naczytasz mnie co :ico_haha_01: :ico_haha_01: ale wszędzie chcą wiedzieć co u mnie to i piszę :ico_oczko:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

13 lis 2007, 15:50

Zubelku to chyba teraz juz bedzie tylko lepiej :ico_oczko:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2007, 16:22

hej dziewczyny
Gosia akt urodzenia Antosia jest w języku angielskim, bo On się urodził w Anglii.

Maggie cos sie nie mozemy dogadac. Mi chodzi jak ma zapisane imie w akcie tzn Antoni czy Anthony a moze Antony.

Marta dzieki za informacje niezla idiotka jestem.

Lucy fajnie ze idziesz na kurs troche sie rozerwiesz moze humorek lepszy bedzie co?

Fela masz racje z tym jedzeniem. Ciagle narzekam ze Tomek malo je az kolezanka jak zobaczyla to mi powiedziala ze ciagle cos mu podtykam. Jakąś mam schize ze on ciagle glodny. :-D

Kasik we wtorek mialo byc sprawozdanie ze chrzcin i co?

Marta wspolczuje tego bolu. Ja sie balam ciazy bo mam skolioze i to dosc powazna ale jedynie na poczatku ciazy mnei kregoslup bolal a potem spokoj.

Zubelek wspolczuje tych ciaglych chorob dziewczynek. I mam nadzieje ze w UK znajdziesz jakas w porzadku lekarke.

Julie super zdjecia :ico_brawa_01:

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku

13 lis 2007, 16:29

zubelku mam nadzieje ze wszystko sie ulozy i dziewczynki wkrotce wyzdrowieja! a co do tej pielegniary to zeczywiscie franca wredna,niektorzy poprastu sie do tego zawodu nie nadaja :ico_olaboga:
julie widze ze imprezka sie udala i zdjecia bardzo fajne :ico_brawa_01:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

13 lis 2007, 17:36

gosia888 pisze:Maggie cos sie nie mozemy dogadac. Mi chodzi jak ma zapisane imie w akcie tzn Antoni czy Anthony a moze Antony

własnie dzisiaj po długich namysłach doszłam do wniosku że raczej Ci o to chodzi ... :ico_haha_01:
a więc imię ma po polsku...Antoni. zastanawialiśmy się jak to zrobić ale zdecydowaliśmy że jest Polakiem więc tak mu wpiszemy.

Zubelek pewnie a co się będziesz powtarzać i pisać ciągle jak możesz skopiować, kochana, ja Ci raz tu odpisuje a raz tu, mam nadzieje że się nie gniewasz że ja nie kopiuje odpowiedzi, co......??? :ico_wstydzioch: :ico_oczko:

A ja dzisiaj znowu na zajęciach byłam, super było, na tych byłam po raz pierwszy ale warto było...babka się mnie spytała czy w Polsce nie ma takich zajęć, a ja jej na to że nie i szkoda...szkoda bo to nie tylo świetna rzecz dla dzieciaczków ale i dla mam....teraz trudno byoby mi wysiedzieć cały dzien z dzieckiem w domu .... i tylko spacerki....teraz Antol ma kontakt z innymi dziećmi a ja zawieram nowe znajomości, a przy okazji ćwicze angielski :one:
...hmmm jak się zdarzy że wrócimy do Polski, to sama postaram się zorganizować takie zajęcia..... :ico_haha_01: :-D :ico_haha_01:

monika83

13 lis 2007, 18:56

strasznie nam dzis tt muli :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 lis 2007, 21:53

gosia888 pisze:Marta dzieki za informacje niezla idiotka jestem.

nie jestes idiotką :ico_puknij: skąd mogłaś wiedzieć skoro sie tym nie interesujesz :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

13 lis 2007, 22:06

Hej dziewczyny ja narazie sie tylko melduje ze zyje :ico_oczko: moze odezwe sie pozniej bo jakos nie w nastroju jestem :ico_noniewiem: :ico_zly: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lis 2007, 22:14

Emilka_M pisze:Hej dziewczyny ja narazie sie tylko melduje ze zyje moze odezwe sie pozniej bo jakos nie w nastroju jestem

jak wyżej

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

13 lis 2007, 22:16

julie,super fotki.a nathan jaki elgancik :ico_brawa_01: tocik pieklas czy zamawialas????

maggie no wlasnie nie ma w polsce takich spotkan...a szkoda,bo to swietna rzecz na rozerwanie sie.i super pomysl zeby to do pl przeniesc :ico_brawa_01: i brawa za zabek antosia :ico_brawa_01: konrad w tym wieku jauz mial wszystkie czyli 20,jemu jakos szybko te zeby powychodzily.

gosia i to ze mu ciagle cos podtykasz to dlatego on nie chce jesc,albo wydaje ci sie ze nie chce jesc bo nie jest glodny.konrad rano je sniadanie,okolo 11 miseczke owocow po 12 serek i kanapke kolo 4 obiad i o 7 kolacje i mleczko.oczywiscie miedzy czasie chwyci jakies ciastko,soczek lub wode albo cos slodkiego.

emilka ,marta .lucy brawa za mobilizacje i checi do nauki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ilonka i jak mozesz wkleic nam fotki z lenki urodzin bo jestem ciekawa a nie chce kasi prosic zeby siadala do komputera i mi specjalnie wysylala zdjecia i przez to zaniedbywala lenoslawe :ico_oczko: a tak wogole to gdzie sie podziewasz?????wklej jakie fotki vinee, bo juz dawno jej niewidzialam.....

madzia gdzie wsiakals???czytalas mojego posta,zadalam ci tam kilka pytan odnosnie tego meczu :ico_oczko: czekam na odpowiedz :ico_oczko: :-D

zubelek duzo zdrowka dla dziewczynek.to wy juz w ta sobote sie tutaj na wyspy wybieracie ???fajnie ze znowu bedziecie wszyscy w komplecie :ico_brawa_01: i tak powinno byc, ze wszedzie razem :ico_brawa_01:

monika witaj,nie mialam okazji cie jeszcze powitac....ja fasolka w brzuszku sie czuje?????i ty jak znosisz poczatki ciazy??? bo u mnie kiepsko bylo do 5 mca mialam takie mdlosci ze szok,jak sobie przypomne to az mna strzacha.nie bylo dnia bez wymiotow i tak przez pol roku..... :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-11-13, 21:17 ]
jasnie pani a co tobie???? zdjecia lusi fajowe jaka pyza z niej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-11-13, 21:17 ]
a i emilka to samo,co z wami kochane?????

Wróć do „Pozostałe”