Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

16 sty 2009, 15:07

Ula też śpi, ja mam na obiad mielone :-)

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 15:18

zrobilam placki ziemniaczane bo nie mialam innego pomyslu

a majka jeszcze spi

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

16 sty 2009, 15:25

Mniam... uwielbiam :-)

mariola
Jestem mózgiem tego forum!

16 sty 2009, 16:05

Witam Amelka miała wcoraj wysoka temperature ale i tak szalała.Ja mam tak zawalone migdały a do lekarza nie moge isc bo nie mam co z dziecmi zrobic.Snieg sypie i zimno jak cholera zmykam bo Julk marudzi ze chce grac.

Awatar użytkownika
Asikk
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 sty 2009, 16:33

czesc ja tylko na chwilke nawet nie doczytałam was do końca tyle popisałyscie :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Mój sie dziś buntuje już 3 razy kładłam go spć bez rezultatu nie chce a my na zakupy zaraz mamy jechac i zaś w samochodzie zaśnie i bedzie potem płacz ze sie nie wyspałą masakra z nim :ico_olaboga: ok jutro mój w szkole to zajrze na dłuzej pa pa

mariola

16 sty 2009, 18:04

http://picasaweb.google.pl/kwiatuszekpl ... directlink a to niektore zdjecia z dnia wczorajszego kuzyni przyszli z zyczeniami i z nocnikiem Amelka nie chce na nim siedziec

Awatar użytkownika
CleoShe
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sty 2009, 18:04

Mój sie dziś buntuje już 3 razy kładłam go spć bez rezultatu
Norbert też czasami taki jest, pokłada się, marudzi a jak do łóżka to wstaje i dokazuje.

Ja mam tak zawalone migdały a do lekarza nie moge isc bo nie mam co z dziecmi zrobic
Czasem niestety te dzieci to jak kula u nogi.
iwona83 napisał/a:

Mniam... uwielbiam :-)
Też uwielbiam :ico_haha_02:
My już po obiadku, został z wczoraj :-D
ja mam na obiad mielone :-)
My także po obiadku. Został nam z wczoraj... oczywiście mielone :ico_oczko: hehe. Dzisiaj było z ryżem i buraczkami :-)
z oparciem i z podnóżkami
Ja to pamiętam ze swojego dzieciństwa mieliśmy takie drewniane sanki właśnie z oparciem i podnózkiem. Szkoda, że ja nie mogę Norberta na sankach powozić :-(

My po zakupach. W Tesco byliśmy, kupę kasy się zostawiło, a zapas żarcia na kilka dni pewnie tylko :ico_haha_01: Wczoraj mieliśmy z Rafałem smaka na sushi, aż kupiliśmy sobie takie gotowe opakowania (choć tam tylko 5 sztuk), ale dzisiaj już sami sobie zrobimy na kolację.

Wczoraj tą Wuzetkę robiłam i powiem, że choć z "kartonu" :-D to wyszła rewelacyjna. Nie miałam żadnego aromatu do ponczu to wzięłam kieliszek Żubrówki posłodziłam, wcisnęłam cytrynę i pycha wyszło.
Teraz do kawki na deserek wcinamy więc częstujcie się :-) :ico_tort: :ico_kawa:

[ Dodano: 16 Styczeń 2009, 17:08 ]
to niektore zdjecia z dnia wczorajszego kuzyni przyszli z zyczeniami i z nocnikiem Amelka nie chce na nim siedziec
JakaAmelka chudzinka się wydaje na tym nocniku.. czy ten nocnik jest jakichś rozmiarów XL czy Amelka taka chudzinka? A na tych zdjęciach dzieci na łóżku Julka wygląda jakby focha miała :ico_haha_01: Ogółem fajne zdjątka :ico_oczko:

mariola

16 sty 2009, 18:30

JakaAmelka chudzinka się wydaje na tym nocniku.. czy ten nocnik jest jakichś rozmiarów XL czy Amelka taka chudzinka? A na tych zdjęciach dzieci na łóżku Julka wygląda jakby focha miała :ico_haha_01: Ogółem fajne zdjątka :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 18:48

mariola, właśnie robię suwaczek, za chwilkę wkleję. A Mela naprawdę wpada do tego nocniczka :ico_haha_01:
mieliśmy takie drewniane sanki właśnie z oparciem i podnózkiem
ja mam metalowe, zaraz też wrzucę
smaka na sushi, aż kupiliśmy sobie takie gotowe opakowania
nigdy nie jadłam tego, ale WZ-tką jak najbardziej się poczęstuję :-)

[ Dodano: 2009-01-16, 17:53 ]
Artur na sankach jeździ po domu, trochę mało je widać ale są :ico_oczko:
Obrazek

Awatar użytkownika
CleoShe
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sty 2009, 20:29

My już po kolacji.. Trochę za dużo nam wyszło tego sushi - za bardzo się objedliśmy :ico_haha_02:

Norbert po 16-tej jakiś marudny był, chciałam go spać położyć, ale poleżał sobie tylko ze skupionym wzrokiem i zaraz zaczął wychodzić z łóżeczka. Potem też snuł się, ale co będę go kładła spać.. wytrzyma do 19-tej. Pójdzie spać to piwko z mężusiem sobie wypijemy.

[ Dodano: 16 Styczeń 2009, 19:46 ]
Zauważyłam, że Norbi znalazł sobie zabawę i wręcz uwielbia ją :-D Drze.. a to chusteczki a to gazety :ico_haha_01: a to książki jak mu się pod rękę powiną :ico_zly:

[ Dodano: 16 Styczeń 2009, 19:50 ]
Zajęte chyba jesteście.. :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”