Ja wole w 9 miesiacu ciazy juz nie myslec o zakupach.
Ja tez, chce wszystkie zakupy zrobic pod koniec kwietnia, przygotowac ubranka i miec z glowy, ewentualnie na poczatku maja musze wyprac wozek, kolyske i pare rzeczy doprowadzic do porzadku po pierwszym dziecku, bo nie bede miala nowych, ale juz wykluczone, ze pod koniec maja bede cos robic, teraz mi ciezko, a co dopiero pozniej, zreszta jeszcze dom musze doprowadzic do porzadku. Najlepiej to chcialabym miec to wszystko zrobione jeszcze w kwietniu. A pozniej odpoczywac, bo przyjda......noce nie przespane i ciagle cyc przygotowany do karmienia i jeszcze drugim dzieckiem bede musiala sie zajac. No nic ja mysle o odpoczynku, nic nie robieniu w maju. A zreszta tez nic nie wiadomo dziecko moze sie pojawic szybciej...
jakie to fajne 9 miesiecy zwlaszcza te kiedy dziecko juz kopie bedzie mi brakowało tego brzuszka
Mi tez bedzie brakowalo...i wogole juz nie planuje 3 ciazy, wiec musze sie ta nacieszyc bo to prawdopodobnie moja ostatnia. A tak mi szybko leci ta ciaza. A za brzuszkiem to sie pozniej teskni. Niby sie teraz juz chce zobaczyc to dziecko i nie mozemy sie doczekac, ale jak sie juz urodzi to bedziemy myslec o brzuszku..
[ Dodano: 2009-03-28, 03:18 ]
no wlasnie nie wiem co mi sie stało
Sprzatam wszystko co popadnie dzisiaj chodniki wyszorowałam balkon lsni, kwiatki posadzone
Nigdy w zyciu nie miałam tyle energii chyba
Zazdroszcze Ci, a ja taka leniwa, nic mi sie nie chce i wiecznie zmeczona jestem...