Witam, właśnie położyłam Justynkę spać, mąż w pracy to mam nareszcie chwilkę na forum
Wczoraj wieczorkiem byliśmy w odwiedzinach u naszych sąsiadów, którzy maja trójkę dzieci. Dwóch synków (5 i 3 latka) i miesięczną córeczkę Basię. Super się składa, bo Justynka będzie miała koleżankę na klatce
Basia to taka drobinka, ze aż bym się bała ja wziąć na ręce
Urodziła się 2 tygodnie przed terminem i ważyła 2400 i miała 51 cm. Obecnie waży już 3100, ale to jest tyle co Justysia miała wychodząc ze szpitala w 3 dobie życia
Nasza kruszynka wygląda przy niej jak taki duży niemowlak - ehh widać jak szybko rosną nasze dzieciaczki
Wczoraj Justynka prawie nie spała mi w ciągu dnia i o dziwo po praz pierwszy od kilku tygodni zasnęła o 22.30
Obudziła się o 5.20, potem o 8.10 i na koniec wstała o 10.30.Więc ogólnie nocka ok.
anusiek, bardzo fajna chusta, no i ślicznie Ci w tej nowej fryzurce. Po prostu super
Mam nadzieję, ze Twoje marzenia się spełnią i doczekasz się domku na wsi i upragnionej gromadki pociech
Które będą równie grzeczne jak Piotruś
Pruedence, och, ale zazdroszczę Ci tych wypieków. Ja niestety nadal nie mogę znieść słodkiego
Nie mam pojęcia co się ze mną dzieje, kiedyś uwielbiałam piec ciasta i co najważniejsze je jeść, a teraz wszystko dla mnie za słodkie