Witam dziewczynki!
Wyleżałam się dziś troszkę na słońcu i nawet opaliłam nieco
Jejku czy tylko my nosimy jeszcze rozm. 56??

Maksio jeszcze prawie z niczego nie wyrósł, ale nosi 56 i 62, choć niektóre 62 jeszcze są za duże!
Koroneczka śliczne zdjęcie Maksia, wielkie ma oczyska

Dziękuję! No wielkie wielki- każdy się nimi zachwyca
Zoola dobrze, że u Was wszystko ok

i że już wiesz od czego ta wysypka

u nas ciągle coś na buzi wychodzi wokół ust! I już nie wiem czy to uczulenie na coś, czy od mleka, czy od śliny ( jak piąstkę sobie wkłada to cały się poślini), z daleka nie widać, ale w dotyku skóra sucha!
Liwia dala mi w kość, spała 2 razy po 30 min. a tak to prawie cały czas sie darła, dopiero pod wieczór lepiej spała.
Boshe ja w ogóle tego nie znam- Maksio nie płacze!! Aż się boję co to będzie jak zacznie ząbkować, nie przyzwyczajona nie będę wiedziała co robić
Motylku, baw się dobrze! My na kolejne wesele idziemy 6 sierpnia

Będę musiała ściągnąć sobie jakiś 1litr mleka, bo Maksa zostawiamy z mamą, a na wesele jedziemy do Wrocławia czyli 90 km od nas!
Murchinosn, to nareszcie będziesz miała mężusia! Ja to strasznie tęsknie jak K wyjeżdża na dłużej, jakoś nie lubię sama spać w łóżku
Zapisałam się na keratynizację włosów- narazie taką tańszą, która utrzymuje się do 10 myć. Zobaczymy jaki będzie efekt
Jeszcze mam do Was pytanie: czy dla Was po porodzie sex jest też dużo przyjemniejszy niż przed ciążą??Bo my przeżywamy jakiś łóżkowy rozkwit

Nie wiem czy to po porodzie, czy po prostu po takiej przerwie