a na to pytanie to nie odpowiem, bo kase u mnie trzyma moj facet i ja dokładnie jeszcze nie obczajam jak to jest z ubezp....wiem, ze prywatne jakos z nim czy sama nie wiem...Musze to zbadaćA gdzie jesteś ubezpieczona?
dziękuję.gratulacje!!!![]()
Na połowe sierpnia.termin jakoś w lato masz?
W Polsce. W DE jestem troszkę ponad rok.A chłopczyka swojego rodziłaś w DE?
To nie ja pisałam :) Nie wiem jakie sa tuaj zwyczaje..Do szpitala nie potrzebujesz brac jak pisze Joanna24,podpasek i pampersow czy butelek dla dziecka.
Rozumiem. No jak prywatne to wiem że więcej się za wszystko płąci. Rachuneczki zbieraj. Ja za pierwszą wizytę prywatnie zapłaciłam 125 euro. Za zwykłe badanie i za USG. Masakra. Za samo to że potwierdziła ciąże wzięła ponad 40 euro.wiem, ze prywatne jakos z nim czy sama nie wiem...Musze to zbadać
własnie wiem, potem będziemy kase dostawac z powrotem, ale to juz nie moje zadanieRozumiem. No jak prywatne to wiem że więcej się za wszystko płąci. Rachuneczki zbieraj. Ja za pierwszą wizytę prywatnie zapłaciłam 125 euro. Za zwykłe badanie i za USG. Masakra. Za samo to że potwierdziła ciąże wzięła ponad 40 euro.
uuu sporo. a gdzie do ginka chodzisz??Ja za pierwszą wizytę prywatnie zapłaciłam 125 euro. Za zwykłe badanie i za USG. Masakra. Za samo to że potwierdziła ciąże wzięła ponad 40 euro.
Dziękuję. Ale płci jeszcze nie znam. To dopiero 13tydzień. Zapewne na kolejnej wizycie może się dowiem. Synak pokazał się w 16tc.GRATULUJE dzieciatka, znasz plec??
Szczerze pierwszy raz byłam ze sobą u lekarza w Niemczech. A byłam w moim mieście. Teraz jade na kolejną do Frankfurtu.uuu sporo. a gdzie do ginka chodzisz??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość