Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 gru 2008, 22:45

NO, przeczytałam..co prawda większość zdjęć mi się nie otwiera... :ico_noniewiem:
Kamizela najpierw do Ciebie...kochana, nigdy nie wiesz co będzie...jak byście tu zostali to też nie wiesz, jakby było. Może jeszcze gorzej? widzisz, Glizdunia pisze, że u nich jest gorzej...ale nie u każdego.A poza tym, nawet jeśli jest gorzej, to stać ich na życie póki co!!! i mieszkają sami, rządzą się jak rodzina...więc myślę że w Waszym przypadku to i tak będzie poprawa sytuacji nie?
Kate no cóż...jeśli tak postanowiłaś...chociaż nie rozumiem w czym ma pomóc separacja? skoro już nie liczysz na nic, nie masz nadziei na poprawę, to czemu nei rozwód? trzymaj się dzielnie, dobrez, że bynajmniej w pracy sobie radzisz.
Sikorka super fotki!!! bawią się nieźle...niestety nie widziałam kwiatków...ale...ważne że były nie? A Kacperek doprawdy, zakochany chyba :-D A ta sukienka w groszki jest śliczna, kiedyś polowałam na nią...ale jakoś mi przeszło...
Jagódka kochanie, już niedługo do piątku! bądź dzielna. Oj, te pieniądze...teraz macie inne stresy, a tu jeszcze kłótnie o finanse i pracę...cholera jasna...!!! aż mnie nosi z bezsilności.
Lady czyli co? prezentu dla Milki od siebie teraz szukacie czy od kogo? mówisz, że w tesco nie było w czym wybierać? szkoda... a z naczyniami zrób jak piszesz, czasem tylko terapia szokowa pomaga :ico_haha_01:
Kamizela no świetna koszula i bluzeczka!! ach Ty się na prawdę robisz zakupowy maniak!
Glizdunia brawa wielkie dla Mayeczki!!! rozgaduje się pannica! a choinki nie widziałam..,może i lepiej, bo mnie to wkurza jak ktoś stawia choinkę tak wcześnie
sory, ale nie pamiętam co jeszcze i komu chciałam napisać :ico_noniewiem:
a...Doris no nie...ja bym już z niecierpliwości nie wytrzymała....penwie Cię to też wkurza, to czekanie, niepewność...

Ja też już obmyślam ubrania na święta...no sukienkę dla Hani mam, ale jeszcze nie przyszła. Muszę dokupić białe body z kołnierzykiem, albo bluzeczkę i rajstopki no i chcę jeszcze jakieś butki ładne, lakierki może...No a na 1święto mam spódniczkę dżinsową, czerwone rajtki, body i tę kamizelkę z nexta co Wam kiedyś pokazywąłam. Na 2święto mam super granatową spódniczkę, tylko bluzeczkę musimy dopasować, albo zamiast tego dżinsiki mamy nóweczki, bluzeczkę i tę kamizelkę co Maycia :-D
więc dzieciak prawie obkupiony...J tylko jakąś koszulę może kupię...ale ja? chciałabym jakąś kieckę...może jak kupię jakąs na sylwka, to sie nada na Wigilię...a już w święta to się w cokolwiek wskoczy...

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 gru 2008, 22:45

Ech ... życie :ico_olaboga:

Właśnie wprowadzam zmiany na moim profilu nk - ale numer z tymi fotkami, co ? :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 gru 2008, 22:52

z jakimi fotkami?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 gru 2008, 22:52

Zborra,nie lubisz choinki wczesnie?u mnie w domu zawsze 2 tyg przed swietami juz byla a ja wprowadzilam zwyczaj ubierania jej w Mikolajki bo tu sie nie obchodzi wiec chce zeby to byl jednak jakis wyjatkowy dzien dla Mayci jak dorosnie :-)

Kamila,no czytalam o tym i musze zablokowac galerie dla obcych tez :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 gru 2008, 22:58

EJ, o co chodzi ze zdjęciami?

Glizdunia ja tego nie lubię...w naszej rodzinie od lat jest taka tradycja, jak to zawsze bywało, że choinkę ubiera się w Wigilię rano. I tak od dzieciństwa, chodziłam po choinkę do lasu kilka dni wcześniej, potem ona sobie czekała gdzieś, a w Wigilię tata ją ustawiał, a my z bratem ubieraliśmy. I tak do dziś. Kupujemy z 3-4dni przed świętami, a ubieramy w Wigilię, lub dzień wcześniej jeśli WIgilię spędzamy u cioci W tym roku tak będize właśnie, więc ubierzemy 23 wieczorem..

a ja spadam się myć, dobranoc!!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 gru 2008, 23:01

no i wygralam przypadkiem te czarno biala kiece z tym ze tania to ona nie byla,ale bedzie dobrze,juz sie nie skarze :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 gru 2008, 23:05

Daria :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D Grunt, że Maycia ma kieckę :ico_oczko:

Karola na nk jest teraz akcja bo okazuje się, że wykorzystują fotki dzieciaków na stronach o pedofilach :ico_olaboga: :ico_olaboga: Ostrzegają, by umieszczać tylko fotki dzieci z osoabmi dorosłymi :ico_olaboga: Ja usunęłam kilka i dałam swój profil jako "zamknięty" :ico_nienie: W ogóe muszę zrobić porządek z tym moim kontem bo mam mnóstwo osób, których nawet nie kojarzę :ico_olaboga: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 gru 2008, 23:23

a my jutro wystawiamy ciuszki Mayci na ebaya,juz postanowione...bo kasa sie przyda a na dziecko i tak sie u nas nie zanosi narazie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 gru 2008, 23:26

Ja też chyba wystawię , ostatnio nic nie sprzedałam bo były to ciuszki wiosenne :ico_noniewiem: A mam jeszcze chyba jakieś koszulki to po co mają leżeć :ico_noniewiem: Jakby co kupię już sobie wyprawkę w UK :ico_noniewiem:

Ok zmykam ... Pa

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 gru 2008, 23:31

no ja wlasnie tez tak pomyslalam z sprzadam zimowa wyprawke zeszloroczna...a na wiosne reszte...i z glowy bedzie...jakby co to i tak sie kupi nowe...juz nawet nie mam gdzie reklamowek upychac a Maya wyrasta...ale ja tak emocjonalnie do tego podchodze niestety i kazda kiecuzka jest dla mnie cenna :ico_puknij:

Zborra,piekna masz rodzinna tradycje ale nie u wszystkic taka jest...Ty musisz ja pielegnowac zeby Hanka miala takie piekne wspomnienia z dziecinstwa a my musimy budowac wlasne tradycje skoro nie mamy takich z dziecinstwa...ja lubie czuc swieta duzej,bo lubie ten czas....i absolutnie nie mam nic przeciwko temu klimatowi tydzien czy 2 wczesniej :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”