Prosimy o poprawęZAGLADAM TYLKO JAKOŚ Z PISANIEM GORZEJ
[ Dodano: 2008-12-29, 15:04 ]
My byliśmy dzis na krotkim spacerku bo Julka ostatnio miączek jest niesamowity zimno bylo ale chociaż się troche dziewczynie odmienilo a nie tylko ten dom
ja karmie Zuzie cycema które jeszcze na cycu jadą?
ZAGLADAM TYLKO JAKOŚ Z PISANIEM GORZEJ
i od nas dla kochanego rysia 1000000 buziaczkow :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:Wszystkiego najlepszego dla Rysia z okazji ukończenia 9 miesięcy
Franek tez jeszcze na cycu i Tosia laluni też cycusiowaczy tylko ja i Emilka karmimy cycusiami nasze dzieci????
i ode mnie teżi od nas dla kochanego rysia 1000000 buziaczkow
mi tez sie nie podoba i jak dzis byłam u rodziców i chciałam do was wejsc to nie mogłam znależć zakładki forum trzeba niezle zakombinować zeby wejsc na forum na innym kompieAnuszka nam też się ta nowa szata nie podoba. Jakaś taka bez smaku i nieczytelna jest
u mnie podobnie zrególy Franek zasypia ale jak sie obudzi to pędem do domu musze leciec bo marudzi i buczy.My byliśmy dzis na krotkim spacerku bo Julka ostatnio miączek jest niesamowity
dostalam pierwszy okres na poczatku listopada i drugiego nie mam do dzis...
ja tez bylam alle zimno brrry wczoraj było przyjemniej! jak taka pogoda mi coraz trudniej jest sie zmusic na spacerek- ale trzebaMy byliśmy dzis na krotkim spacerku bo Julka ostatnio miączek jest niesamowity zimno bylo ale chociaż się troche dziewczynie odmienilo a nie tylko ten dom
moj lobuz ma gdzies ogolnie wszystkie zabawki... on lazi caly dzien po mieszkaniu i patrzy gdzie tu cos otworzyc gdzie sie wdrapac i w ogole zbroic... zabawkami sie krudko zajmuje. jestem troche zla bo na gwiazdke dostal od nas 4 zabawki fischer price (przecena byla) i tesciowa z chrzestna jeszcze dwie... i wszystkie ma gdzies ale on to wlasnie brojarz taki lubi to czego ie wolno!Mika widzę, że Rysio też ma słonika z Fischer Price Bawi się nim? Bo Tolcia to targa swojego za sznurek po pokoju, a nawet się na niego kładzie i jeździć próbuje
ja tez bym kupilaAnuszka ja to na twoim miejscu test bym kupiła ...
Ty to wypluj!!!! odpada, nie ma opcji... ło jezu...Anuszka ja to na twoim miejscu test bym kupiła ...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość