Witam i ja . nocka całkiem całkiem choc obudził sie o 4:30 i godzine nie mógł usnąć musiałam mu dac mleczko o 5:30 i wtedy zasnoł no i spaliśmy do 10
Dawno tak długo nie spałam.
Dzis już czuje sie dobrze wczoraj przez cały dzień wypiłam 2 dzbanki herbaty z lipy z miodem i cytryną i pomogło. Na wieczur 2 piwka grzane z miodem i przyprawami i chyba chorubstwo sobie poszło na szczęście....
Asikk, to się masz ze swoim małym smykiem, pomysły widzę niezłe... hehehe, ja na szczęście mam przy kuchence kurki, które żeby odkręcić, to trzeba dodatkowo wcisnąć,
No u nas tez trzeba najpierw wcisnąć ale widać dla Kamila to nie trudne ...
Fintifluszka napisał/a:
Gabriel zaraz piszczy i jest cały podekscytowany i koniecznie chce łyka
Hehehehe, jak tatuś pije, to na pewno musi być dobre
iwona83 napisał/a:
u nas też tak jest zawsze podchodzi i am am ma i paluszkami piane zabiera!!
Wkleje Wam trzy fotki które robiła moja kuzynka na roczku:
Zdięcia super , Kamil tak samo dmucha tylko my mieliśmy taka świeczke jak sztuczne ognie. A i Kamil też książeczke wybrał na roczku a zaraz potem chwycił pieniążki.
Moje dziecko wstało nie w humorze i cały czas się do mnie klei i chce na ręce, a jak jej mówię "nie" to zaczyna się płacz. Teraz się zajęła garnuszkiem na klocuszek.
Coś w tym musi być Kamil tez jest taki dzisiaj marudzi od rana ale moze to pogoda u nas szaro i ponuro. Klei sie do mnie i pojekuje jak nie chce wziąść go na ręce wyciągnełam mu nawt staray worek z zabawkami zajoł się ale tylko na chwile teraz stoi przy monitorze i palcami jeździ tam gdzie ja pisze, he he he .
Majka mi cos wcisla w komputerze ze nie umiem was czytac tzn wszystko mi sie wyswietla tylko mam strasznie mala trzcionke zwerzyla mi stronke ale tylko na forum inne strony otwieraja sie normalnie
kurcze Iwonka kombinowała ale nie wiem co mogła ci zrobić szkoda e Reni nie ma ona by wiedziała.
A swoją drogą jak tam się czuje nasz mama macie jakieś wieści. A no i Jola cos się ostatnio nie odzywa ........
Kamilek, sliczny chlopczyk jakie ma wloski dlugie
Dziękujemy taki ładny jaki łobuz he he he
Witam jestem zadowolona Julka ok te szmery to tylko wzrostowe a Amelce jedna dziurka chyba zarosla sie bo juz nic nie widac ale jeszcze ma dziurke miedzyprzedsionkowa ktora pewnie tez sie zrosnie bo jest juz malutka
No to supr już jestesmy spokojnie Dobrz że wszystko dobrze sie skończyło.
Aż wstyd sie przyznac nie wiedzialam ze maz nauczyl Melcie z łóżka schodzic juz ponad tydzien umie a ja to zauwazylam kilka dni temu.
No no mama ale tak i bywa....
Brawa dla Amelki
Ok ja też narazie zmykam Kamcio marudzi i marudzi chyba te zabki dalej daja mu w kość.