ale kurna zawsze uzywamy gumki.... jakbym mogla byc w ciazy..?
różne sa przypadki....
Sylwia Julka jest świetna ale super chodzi
Kuba mial prawie 11 miesięcy jak chodzil a julka ma troszke ponad 10 a chodzi juz ztydziń. Tak kraczato ale chodziKuba tez tak szybko chodzil?
Kuba był cycusiowy do 14 miesięcy i dopiero jak skończyl z cycusiem to dostawal jeden posilek mleczny dla alergikow ale jak Twoj Franek nie ma alergii to może spokojnie jeść sobie jakieś serki, czy kakao wypić czy cos takiego i nie musi pic mleka takiego jak niemowlaczki. Teraz w wieku 10 miesięcy dwa posiłki mleczne to swiat. Jak będzie mial rok to już jeden w zupełności wystarczy a jak bedzie miał 1,5 roczku to już nie bedzie potrzebowal mleka.Sylwia mam pytanko jak karmiłaś Kubusia piersią to czy pił jakies sztuczne mleko ? pytam bo Franek nie pije i nawet kaszek juz nie chce , boje sie ze jak juz cyca odstawimy to nic mlecznego nie bedzie pił .
asia ja tak samo jak TyA jak jutro spedzacie ostatni dzien tego roku ?
czyli tak jak my i chyba wiekszośc z nas. My wczesnie pójdziemy spac choc pewnie szampana jakiegoś wypijemy, bo raniusko 1 stycznia jedziemy na nartki do Krynicy. Juz sie nie mogę doczekać.Ja jak juz pisałam siedze z męzem i synkiem w domku.
ja jeszcze nigdy na nartach nie jeździłam i jakos tak nie mam odwagi i szczerze mówiac to mnie nie ciągnie do nart. Za to na lyzwach to smigam nieźle nawet bywałam na zawodach ogólnopolskich1 stycznia jedziemy na nartki do Krynicy.
wiesz co tez tak pomyslalam w ogole ostatnie kilka dni w tym swieta bylam bez kija nie podchodz... i stwierdzilam ze mam PMS czy jak to tam sie zowe... nigdy tego nie mialam tylko zawsze duzo energi mialam przed samym okresem i za porzadki sie bralam... a teraz po dziecku mam focha przed a myslalam ze to bujda z tym zespolem napiecia przedmieiaczkowego a jednak to cos istnieje moj maz jest biedny (no byl do dzisiaj i za miesiac znow go to czeka)Mika no to już wiemy co Tobie było - i ten nerw i ten brak weny zwiastowały Panią Miesiączkę
we Wschowie. A dokładnie naprzeciw szkoły i komendy policji Straż pożarna też pod nosem Mam całodobową ochronęMalgośka ja juz kiedyś pytałam ale nie pamietam odpowiedzi więc pytam jeszcze raz gdzie mieszkasz??
no niekoniecznie za miesiąc. Może za dwa, a może za dziewięćmoj maz jest biedny (no byl do dzisiaj i za miesiac znow go to czeka)
bo jak przyjdą goście na pępkowe to będzie musiała mieć zagrychę
no to z jeżdzeniem na nartach jest tak: jeśli umiesz jeździć na łyżwach to na nartach nie sprawi Ci więszych trudności a wiele więcej przyjemności ja uwielbiam . W tamtym roku nie jeździłam bo wiadomo czego więc w tym musze to nadrobić.ja jeszcze nigdy na nartach nie jeździłam i jakos tak nie mam odwagi i szczerze mówiac to mnie nie ciągnie do nart. Za to na lyzwach to smigam nieźle nawet bywałam na zawodach ogólnopolskich
a gdzie to jest? W jakim województwie?we Wschowie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości