Beatka- dziękuję za linki, ale obejrzę dopiero na wieczór
Dziewczyny,no masakra u nas jest właśnie burza śnieżna, grzmi,sypie śnieg i wieje

Co sie dzieje z tą pogodą
Lepiej żeby nie sypał śnieg bo u mnie nie będzie miał kto odśnieżać a jak się nie odśnieży to nie wyjedziemy i będe rodzić w domu hehe
[ Dodano: 13-01-2012, 16:13 ]
Dziewczyny, muszę Wam coś napisac o moim teściu bo już nie wytrzymuje.
tak jak pisałam wcześniej, jego nic nie obchodzi,nie interesują go inni tylko on.
Zacznę od tego że : piec co centralnego mamy za ścianą swojego byłego pokoju (teraz jest to pokój Kai) on wstaje rano bo i tak musi i pali, ale nie tak normalnie tylko tak jak by na złość, bierze haczyk i z całej siły wali w ten piec, że niby rusztuje (jak by nie mógł tego robic ciszej, każdy może tylko nie on) jak my spaliśmy w tym pokoju to już od 6 nie spałam bo przecież on tak walił że nie dało rady, teraz jest to samo z Kają
Prośby ani groźby nie pomagają. Ale jak ktoś z nas mocniej walnie to jest awantura że on spać nie może , nosz ku..a
Ale to nic, ostatnio zobaczył że się świeci u nas w korytarzu światło (Paweł poszedł na chwilę na dwór i nie gasił bo by musiał wracać po ciemku) a on akurat szedł i wiecie co zrobił?? Wykręcił żarówkę i zabrał klosz

A dzisiaj przyszedł i zobaczył że się światło świeci w kuchni to wziął i zgasił a zaraz Paweł wychodził z łazienki i też po ciemku. Jeszcze lepsze jest to, że on mi od jakiegoś czasu grzebie w śmieciach

i wybiera jakieś jedzenie dla psów czy kur ,już normalnie słów nie mam,zaraz mnie szlag trafi