siemano...
Massumi niezłę jesteście..a wiesz, mi też wszystko już oklapło, więc spoko luz.
Glizdunia no pięknie się prezentuje! bardzo łądna bombka Mayi! mieliście ją w zeszłym roku? no i podłoga...rewelacja! ja bym się załamała!!! a powiedz, czym pierzecie wykłądziny? ja chcę moje przed świętami przelecieć i dumam czym to zrobić....jeszcze mam pytanie odnośnie butów...jaki rozmiar nosi Maya? bo Hania 21, ale stopę ma niecałe 13cm bo dziś zmierzyłam...to na UK jaki byłby rozmiar? 4?
Doris no to może czas na kosmetyki dla alergików? firma la roche pasay ma takie, kupisz je w aptece.
Sikorka no jak już zrobisz kalendarze to pokażesz?
ja dziś już wymiękam...Hania spała całą godzinę!!!

w samochodzie już dostawała szajbę...jeszcze nas policja złapała, bo ojciec znaku nie zobaczył i 100zł dostał...w sklepie masakra, bo Hania po 20minutach miała totalny odpał...uciekała mi z butami po sklepie i w ogóle...oczywiście, jak to w PL bywa skoro sezon na kozaki to już nic innego się nie kupi...

więc teraz szukam czegoś na allegro, bo nie wyobrażam sobie jej w Wigilię w kreacji i granatowych kapciach...

Kupiłam jej też białe body z kołnierzykiem w 5-10-15, mam nadzieję, że ją w nie upcham. Jak nie to mam miesiąc na wymianę towaru lub zwrot...więc dziś przymiarka..hehehe
no i w drodze powrotnej tak się darła, że mam ochotę ją dziś strzaskać!!!!!!!!!! a jutro mamy jechać do mojego wujka...2godziny w 1stronę...nie wiem jak to wytrzymamy...
zmykam,jak ona pójdzie spać to ja też się kładę..coś nie mam dziś natchnienia na siedzenie...