buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lis 2010, 12:09

buzok14, po porodzie prawka nie zrobisz ja Ci to mowie, Idz teraz jak najszybciej o ile finansowo dasz rade
Wiesz finansowo dalibyśmy rade, nie jest jeszcze tak tragicznie, ale ja naprawde nie dam rady teraz iść na to prawko, bo ja mam jeszcze studia podyplomowe, wiem jak to jest po porodzie, bo to moje drugie dziecko, ale mam jeszcze moją kochaną mamcię, która będzie do dzidzi prayjeżdżać, i dam radę zresztą muszę to zrobić ale dopiero po porodzie. Czekam na przebieg wydarzeń, i maam nadzieje, że się to wszystko jakoś rozwiąże, bez konieczności rezygnacji z pracy :ico_sorki:

Spadlamznieba wiesz ja mam już jakiś tydzień tak że jak się przewracam z boku na bok to mnie krocze boli i wogóle czuję jakbym miała tam wszystko sparaliżowane, i z tego co wiem to to normalnie. Ale jak Cię to bardzo niepokoi to dzwoń do doktorki

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

05 lis 2010, 12:22

buzok14, skoro też tak masz i to normalne to nie będę się wygłupiała...

JoannaS
Wodzu
Wodzu

05 lis 2010, 12:27

mam jeszcze studia podyplomowe,
Tego nie wiedziałam, pewnie jak masz mame ktora bedzie mogla zostac z dziecmi to pewnie uda ci sie pozniej. A prawko to bardzo przydatna sprawa jak prawa reka :ico_haha_01: :ico_oczko:

mal
Wodzu
Wodzu

05 lis 2010, 12:34

wydawało mi sie ze odszedl mi czop, ale to mogą być równie dobrze upławy.
lepiej jest się przejść do lekarza ,to mogą być rzeczywiście wzmożone upławy,ale mogą sie też i wody sączyć,wierz mi lepiej dmuchać na zimne :ico_noniewiem:

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lis 2010, 12:35

buzok14, skoro też tak masz i to normalne to nie będę się wygłupiała...
Oj mam tak czasem mnie krocze boli, że chodzę jak jakaś inwalidka :ico_olaboga: , ale co do tego czopu, który wydaje Ci się, że odszedł to sama :ico_noniewiem: .
A prawko to bardzo przydatna sprawa jak prawa reka
gdybym go nie przerwała 6 lat temu, bo już miałam zaczęte to teraz bylibyśmy w innej sytuacji. No ale człowiek jest mądry po czasie. Teraz musze napisać prace dyplomową i zdać kilka egz, bo jeszcze 4 zjazdy i kończe studia i to akurat dwa ostatnie zjazdy mam w styczniu gdzie mam tez termin porodu. Oj wszystko naraz normalnie mnie przytłacza :ico_olaboga: .

Jeszcze mama dzwoniła, ze odebrała wynik na mucoplazme Oliwki i, że pisze, że jest dodatni :ico_placzek: , ale nie wiadomo jeszcze ile tam jest współczynników, czekam jak na szpilkach, bo ma małą odebrać i do mnie przyjechać to jak zobacze ten wynik to będe wiedzieć co i jak, no i wieczorem prywatnie do doktorki z tym wynikiem :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
spadlamznieba

05 lis 2010, 12:39

lepiej jest się przejść do lekarza ,to mogą być rzeczywiście wzmożone upławy,ale mogą sie też i wody sączyć,wierz mi lepiej dmuchać na zimne
ale skąd nagle wzmożone upławy?

zadzwonie chyba do położnej... czop musi być krwisty czy może wyglądać jak upławy (kolor jasny kremowy )

[ Dodano: 2010-11-05, 11:45 ]
Oj mam tak czasem mnie krocze boli, że chodzę jak jakaś inwalidka , ale co do tego czopu, który wydaje Ci się, że odszedł to sama .
wydaje mi się, bo nie widziałam nigdy czopa, a wzmożyło mi się 'coś' z dróg rodnych, albo to duże upławy albo czop... aj jaj jaj te domysły doprowadzą mnie do szału

[ Dodano: 2010-11-05, 11:46 ]
dobra, to pewnie upławy :-)

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lis 2010, 12:47

spadlamznieba nie zaszkodzi jak zadzwonisz, będziesz spokojniejsza jak Cię przebada Twoja doktorka :ico_sorki:

Własnie dzwoniłam do pediatry Oliwki i podałam jej współczynnik z tego winiku, bo mama przez tel mi podała, i doktorka twierdzi, że niestety to ta choroba :ico_placzek: .

Awatar użytkownika
spadlamznieba

05 lis 2010, 12:48

łasnie dzwoniłam do pediatry Oliwki i podałam jej współczynnik z tego winiku, bo mama przez tel mi podała, i doktorka twierdzi, że niestety to ta choroba .
nie smuć się......... :(

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lis 2010, 12:51

nie smuć się.........
Jak tu się nie smucić, jak wszystko się zwala naraz na mój łeb :ico_zly: .
Umówiłam się z doktorką dopiero po 20, i musimy zacząć leczenie tej piepszonej mucoplazy.

Awatar użytkownika
spadlamznieba

05 lis 2010, 12:54

Jak tu się nie smucić, jak wszystko się zwala naraz na mój łeb .
tak to jest jak wszystko naraz się zwala na głowę... jak pojawia się jeden problem to będzie zaraz drugi...

Wróć do „Pozostałe”