Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2008, 09:52

ja dziś busz na ebay'u :-) dostałam wczoraj "kilka" funtów na konto i nie wiem, jak to zrobić, żeby nie kupować już zbędnych nadmiarów ubranek :-) i tak dumam, że dla odmiany pogrzebię za resztą rzeczy, których mi brakuje... :-)
dobry pomysł :ico_brawa_01: ale u mnie niestety nie zadziała - mi brakuje tylko jeszcze jednego kocyka, który mam upatrzony. Ja po prostu buszuje po ubrankach w rozmiarze 68. Ja mam ten komfort, że znam płeć i mogę spokojnie kupować na chłopaka. Mam parę upatrzonych aukcji :-D - dwie kończą się jutro

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

08 lis 2008, 10:03

Ja po prostu buszuje po ubrankach w rozmiarze 68. Ja mam ten komfort, że znam płeć i mogę spokojnie kupować na chłopaka.
noo, i powiem Ci, że masz zajebiście :-D (sorki za wyrażenie)... mówiłam to wczoraj Chłopu, a on na to, że bogu dzięki, że płci nie znam, bo ciuszków mielibyśmy obie szopki na ogrodzie wypchane do granic możliwości :-D a tak zaczekam do porodu, no i mama błagała mnie juz, żebym dała szansę kupic jej coś, bo to, co chciałam z Polski to w większości zamówiłam na allegro i ona tylko paczki odebrała... no i wczoraj pękała z dumy z tej czapki i rękawiczek.. "dzięki niej" ( :-D ) dziecko nie zamarznie w tej Szkocji :-D :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-11-08, 09:05 ]
a mi brakuje jeszcze kilku rzeczy: termometru do ucha, kocyka lżejszego, no i misia dla Norberta z napisem "starszy brat" :-) widziałam takie, ale aukcja się wtedy skończyła, a gośc nie wystawił jeszcze ponownie tych sztuk, które mu zostały i chyba bazgrnę do niego maila..

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 10:10

Witam z t\ranan:D zjadlam sniadanie a wczoraj nie moglam zasnac tak malej chcialo sie jesc ... no i przez to i mi zjadlam 2 banany i 2 mandarynki a w brzuchu orkiestra!!!!!!!

mąz sam mnie wczoraj zaczal zaczpeiac i juz wszystko ok ale naszczescie go teraz niema wiec spadam leniuchowac bo zaraz pewnie bedzie tapetowanie milego dnia

szkoda w domu siedziec taka sliczna pogoda

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2008, 10:36

mówiłam to wczoraj Chłopu, a on na to, że bogu dzięki, że płci nie znam, bo ciuszków mielibyśmy obie szopki na ogrodzie wypchane do granic możliwości :-D
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
ja staram się ograniczać, a robię to w taki sposób, że szukam nie wśród kończących się aukcji, ale w tych świeżo wystawionych, wrzucam do obserwowanych aukcji i jak po kilku dniach aukcja się kończy i nadal mi się podoba, to wtedy licytuję
o i mama błagała mnie juz, żebym dała szansę kupic jej coś, bo to, co chciałam z Polski to w większości zamówiłam na allegro i ona tylko paczki odebrała... no i wczoraj pękała z dumy z tej czapki i rękawiczek.. "dzięki niej" ( :-D ) dziecko nie zamarznie w tej Szkocji :-D :ico_sorki:
no babcia musi się wykazać :-D moja na razie przez dwa miesiące była zajęta remontem, ale też już zaczyna jęczeć, że wszystko kupiłam, a ona co
mąz sam mnie wczoraj zaczal zaczpeiac i juz wszystko ok ale naszczescie go teraz niema wiec spadam leniuchowac bo zaraz pewnie bedzie tapetowanie milego dnia
no i widzisz ? nie ma co się tak przejmować.

[ Dodano: 2008-11-08, 09:37 ]
Właśnie listonosz dostarczył mój szlafroczek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jestem w szoku, że w soboty dostarczają

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

08 lis 2008, 10:40

Właśnie listonosz dostarczył mój szlafroczek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jestem w szoku, że w soboty dostarczają
suprrr :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: u mnie norma, że w sobotę pracują listonosze :-)
ja czekam na koszulę do porodu i paczkę z ciuszkami :-D no i przed chwilą Norbiemu zamówiłam baterie do zabawek, bo mu się w 3 skonczyły, a Batmobil musi wydawać z siebie żywsze dźwięki podobno niż zdychający żółwik :-)

[ Dodano: 2008-11-08, 09:41 ]
gaga22, a Wy imię już wybraliście dla synka? :-)

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2008, 10:42

gaga22, a Wy imię już wybraliście dla synka? :-)
na 99% Bartosz

[ Dodano: 2008-11-08, 09:45 ]
Po tym jak Bogdan się zaparł na Kamila (na co ja stwierdziłam, że po moim trupie), a ja na Jakuba lub Michała (na co on, że po jego trupie :-D ) musieliśmy wypracować jakiś kompromis. No i uznaliśmy, że oboje zaakceptujemy Bartka

Nadie
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

08 lis 2008, 10:50

Witam!
Widze ze o imionach rozmawiacie. Ja bylam u lekarza w czwartek i na KTG rysoway mi sie skurcze, 2 byly dosc duze i bolaly. Przepisal mi Fenoterol, wczoraj bylam znowu na KTG i nie bylo juz skurczy czyli ten lek pomaga.

A macie jakies wiesci od aniabelli ?

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2008, 10:53

Witaj Nadie to dobrze, że po lekach skurcze Ci się uspokoiły, oby do stycznia.
aniabella nadal jest w szpitalu, cały czas na lekach i raczej zostanie tam już do porodu.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

08 lis 2008, 10:55

Po tym jak Bogdan się zaparł na Kamila (na co ja stwierdziłam, że po moim trupie), a ja na Jakuba lub Michała (na co on, że po jego trupie :-D ) musieliśmy wypracować jakiś kompromis. No i uznaliśmy, że oboje zaakceptujemy Bartka
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: kompromis ważna rzecz :-) a Bartosz śliczne imię :-) to zmienić Ci suwaczek?? :-)

Nadie, hej hej :-)
Widze ze o imionach rozmawiacie.
a u Was jaki wybór? coś utrafionego?
Ja bylam u lekarza w czwartek i na KTG rysoway mi sie skurcze, 2 byly dosc duze i bolaly. Przepisal mi Fenoterol, wczoraj bylam znowu na KTG i nie bylo juz skurczy czyli ten lek pomaga.
noo, juz coraz częściej będziemy czuły skurcze, moje juz od dwóch tygodni są tak silne (choć mało ich na dobę i nie panikuję), że czuję je bardzo dobrze...
Ani nie chca wypuścić ze szpitala niestety... ostatnio pisała, że poleży chyba do terminu :ico_sorki:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 10:55

ach ten moj glodomorek :)

gaga22, o dziwo przychodza w sobote paczki?? to moze ja dzis dostane te paclanki dostalas juz je??

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”