Katrin jeszcze raz powtórzę, że zdjęcia przesliczne

Dzisiaj na spokojnie obejrzałam całą sesję i jestem nimi oczarowana... Kurczę, że też kompletnie zapomniałam o AP jak bylismy w Polsce

Ale cóz, co się odwlecze to nie uciecze...
A jak już otrzymasz płytę ze zdjeciami to ślicznie proszę podeslij mi mailem jedno

Wydrukuję je i wkleję do Viki podręcznego albumiku żeby pamiętała kto jest jej narzeczonym
Napisz jak tam było na uroczystości i jak siostra? Pewnie ogromne emocjonalne i duchowe przezycie, prawda?
Dagles witaj kochana ponownie wśród kwietniówek

Miło cię znowu widzieć, wpadaj częściej do nas i pisz... Ja pozwalałam sobie od czasu do czasu poglądać zdjęcia Jagódki

i muszę Ci powiedzieć, ze masz przesliczną córcię
Kolka współczuję tych os, bo wiem co to znaczy... My jakieś dwa miesiące temu musielismy wzywac straż żeby usunęła nam ich gniazdo z poddasza. Chyba dobrze wykonali swoją prace, bo tfu tfu na razie ich nie widać i nie słychać (tzn. os

). A Julcia wygląda wspaniale jako pani policjantka

Musi byc chyba super jak tak maluszek zaczyna dużo mówić, cio?? Viki paple też od rana do wieczora ale na razie 90% w swoim języku a ja się nie moge doczekać aż stanie się on dla mnie bardziej zrozumiały...
Caro kwietnióweczki wróciły a Ty teraz znikłaś

Jak się czujesz i mały Filipek?? Bo starszy brat to pewnie korzysta z pogody, hihi i nie zabieganej jeszcze mamy...
Kamelek bardzo spóźnione ale też baaardzo szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji urodzin :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: I nie płakusiaj

jeszcze troszkę i będziecie z męzem i Lenką razem we wspólnym nowym domku...
Delicja nie przejmuj się tym mlekiem

dobrze, że Oleńka je chociaz kaszki lub nabiał... Nam dietetyk powiedziała, że często dzieci w tym wieku nabierają wstrętu do mleka, bo przecież na stole czeka na nie wiele dużo bardziej atrakcyjnym potraw