Cleo - jakieś przyjęcie będę Kubuśkowi robić ale nie wiem w jakiej formie. Mymy bardzo dużą rodzinę, do tego Kuba jest jedynym dzieckiem więc każdy o nim pamięta. Jak zliczyłam osoby które wypadałby zaprosić wyszło mi 25
Na raz się nie zmieszczą więc albo robie mega party rozłożone na 2 dni, albo w same urodzinki przygotuje ciasto i jakąś taką szybszą kolację typu pizza + może jakieś sałatki i kto przyjdzie ten będzie. Sama jeszcze nie wiem. Zdecydowanie wolę opcję 2 tym bardziej że ostatnimi czasy moje samopoczucie jest takie sobie...
tak niestety....
Wizę że tak pałasz miłością do pracy jak ja. Kurde podziwiam dziewczyny które cieszą się z tego że pracują. A mi... było tak dobrze w domu z Kubusiem ze powrót do pracy był dla mnie mega przeżyciem, żeby się powiedzieć że tragedią. Wróciłam normalnie po macierzyńskim i niewykorzystanym urlopie, czyli tuż przed 6 miesiącem Kubuli.
Zirafka, Cleo - a Wy juz mówiłyście rodzince o drugim dzidziolku? Bo pozostałe dziewczyny już powiedziały i tylko ja się ukrywam
Zamierzamy powiedzieć na święta - o ile samo się wcześniej nie wyda. Już wczoraj moja siostra pytała czy ze mną wszystko ok bo coś nie bardzo wyglądam
[ Dodano: 2010-12-03, 13:33 ]
Ciekawe co u naszych Anek?
- obie długo się już nie pokazywały