ohh super raj dla mojej buzi dziś go sobie zrobieakurat kisiel mozesz
ciocia moja to pije i jej pomogło,mówiła,ze tylko mam to pić aż mi sie wyreguluje wszystko spokojnieo matko!! kobieto nie pij tego!
cały czas to robie śliwki jabłka ananasy nic nie daje nawet błonnik nic! a u lekarza byłam to dostałam LACTULOSUM i to jest dopiero na przeczyszczenieczy ty probowałas choć troche "domowych sposobów"??
lactulosum to już srodek przeczyszczający jest,a te łupinki poczytaj o nich nawet kobiety w ciąży to biorą ja nie mam zamiaru tego brac w nieskończonośc do tygodnia jak się nic nie ruszy to dam spokój...bo ja wiem jakie mogą byc tego konsekwencje ale dziekuje za rade przyda sie napewnoale lactulosum jest o niebo bezpieczniejsze od tych łupin
wiem co to jest Ispagul i wiem, ze w zyciu bym tego w ciązy nie wzięla. A Lactulosum owszem piłam kilka razy (chyba 4) na początku ciąży jak nie mogłam dac rady.a te łupinki poczytaj o nich nawet kobiety w ciąży to biorą
Wróć do „Fitness, Diety i odchudzanie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość