a nie masz jak podejść z małym do lekarza? możesz dać mleko HA ale nie wiem czy to teraz coś daByłam dzis odebrac te masc za apteki, zaraz małęgo wysmaruje jak sie obudzi ale ma duzo tych krostek jeju martwie sie.
Moze mu zaczne podawac juz mleko dla dzieci ze skaza białkowa bo do lekarza ide dopiero w poniedziałek i boje sie ze przez weekend jeszcze bardziej go wysypie.
Dziewczyny co radzicie???
tylko się cieszyć że tak śpiJa dziś nie poznaję swojego dziecka-zasnął po 8 wstał po 11. Po 12 wyszliśmy na spacer i zasnął, śpi dalej w gondoli na balkonie. już nie pamiętam by tyle spał (chyba w pierwszym tygodniu po powrocie ze szpitala). Pewnie tyle śpi bo chłodno i brzuch go nie boli.
nic nie wiadomowiecie czy martusia sie rozpakowała ??? jakies wiesci od niej ???
Ja się cieszę tylko po ostatnich dniach kiedy nie spał to jestem w wielkim szoku. Teraz wstał o 15 a 15.40 usnął przy piciu mleka.tylko się cieszyć że tak śpi
Nie mamy z nią kontaktu. Co do ilości stron to "płodne" jesteśmy szczególnie jak się porówna wątki innych dziewczyn.wiecie czy martusia sie rozpakowała ??? jakies wiesci od niej ???
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość