o fuuu od dzis jestem an kopenhaskiej i o fuu bo pije kawe, dla mnie to masakra...
strasznie pozno ta kawa mi dzis przyszla bo pozno sie opamietalam ze jzu an nia czas
ale musze przyznac ze zaczynam sie robic glodna i juz marze o lunchu hehe
6-tka Waidera tez juz za mna wiec poranek ok co bedzie pozniej??!!
ja juz sie troche przyzwyczailam ale dzis mam najciezszy chyba dzien-bo mam tylko lunch a potem nic
na dodatek mam dzis kumpelke z technikom w gosciach i nie obejdzie sie od pokus
ciekawa jestem jak sie Aginka, zmaga z kilogramkami??
balam sie na poczatku ze bede slaba i moze sie krecic w glowie ale nie mam tak poki co uff.lykam falwit wiec moze on mnie wspiera w tej diecie.
Lidzia nie daj sie u tesciowej, nie daj sie nie daj- wierze w ciebie
dzielna bylam wzielam swoj obiaek-zrobilam zalate w przyprawach pocieta na kawaleczki i do tego gotowanego fileta tez pokroilam i taka salata filetowa mi wyszla.jak sie zje cala miske to glodu nie czuc
ale ciezko bylo siedziec w srod aromatu kurczaczka z rozna poszlam wiec z dzieciakami do pokoju oibok na czas obiadu
Lidzia jakos daje rade... nie jest az tak zle, tylko wieczorami, tzn pozno juz tak dopada mnie straszny glod ale ide spac i kuniec
stanelam na wadze ani drgnela
chyab wiem czemu, @ mi sie zbliza, wlasciwie jzu ja powinnam dostac i nabieram wody pewnie dlatego nie schudlam nic na razie...
[ Dodano: 2008-01-08, 14:17 ]
Leona "szostke" weidera, oprocz tego rozne inne wygibasy na nogi , rece, klatke piersiowa...
polecam wateczek "Cwiczenia" tam sa fajnie opisane i pokazane