i kuba dalej nie śpi , pierwszy raz w życiu chyba nie pośpi w południe bo nie wiem czy mu dam później bo teraz nie ma zamiaru

brakuje mi tego czasu gdy on śpi ale nic idę

aż chce się żyć!
  aż chce się żyć!

i biegunkuje jutro do doktora
 i biegunkuje jutro do doktora  już i tak parze żeby w tysiącu się zmieścić ale ciężko będzie oj ciężko
 już i tak parze żeby w tysiącu się zmieścić ale ciężko będzie oj ciężko i zmieniłaś się podczas ciąży gdzieś widziałam twoją fotkę i na tej prawie cię niepoznałam . no jeszcze troszeczkę i nudzić to ci się napewno nie będzie
 i zmieniłaś się podczas ciąży gdzieś widziałam twoją fotkę i na tej prawie cię niepoznałam . no jeszcze troszeczkę i nudzić to ci się napewno nie będzie  
 obudziłam go po 7 ,w dzień nie spał,bo o normalnej godz nie chciał zasnać a potem juz sie nie opłacało kłasc bo na 14.30 lekarz
 obudziłam go po 7 ,w dzień nie spał,bo o normalnej godz nie chciał zasnać a potem juz sie nie opłacało kłasc bo na 14.30 lekarz 

super
 super  

jak sie ciesze
 jak sie ciesze    

mam robic takie ćwiczenia z nim raz dziennie aby wodził wzrokiem za np ołówkiem
 mam robic takie ćwiczenia z nim raz dziennie aby wodził wzrokiem za np ołówkiem  ,
 ,  co się dzieje
 co się dzieje   
 Kacper był bardzo grzeczny,dał sobie zbadać wszystjko tak jak trzeba bez żadnych oporów

fajniea więc tak dno oka prawidłowe,lekarka powiedziała ze nie ma wady wzroku

zdrówka życzę
 zdrówka życzę ...spi jak spal
 ...spi jak spal  
  na pewnochlodnica do roboty i pasek rozrzadu no i przede wszystkim blacharka
  na pewnochlodnica do roboty i pasek rozrzadu no i przede wszystkim blacharka  ale raczej bedzie jeszcze jezdzil..
  ale raczej bedzie jeszcze jezdzil..  

ale faktycznie sie zmieniłaś
  ale faktycznie sie zmieniłaś   

dzika wiadomo też szkoda
 dzika wiadomo też szkoda  

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość