Hej dziewczynki!
Ja wróciłam ze wsi bo postanowiliśmy wyskoczyc tam na weekend i miało to na mnie zbawienny wpływ. Humor mam o wiele lepszy, Tosie sprzedałam dziadkom na pare godzin (bo oni tez tam byli), mielismy z Markiem więcej czasu dla siebie i wogóle było bosko
Przeczytalam sobie ksiazke w spokoju, powdychalam świeżego powietrza, a Toska szalała na polu, było cieplutko więc szalała tez w baseniku i tak sie wymeczyla, że spala po dwa razy na dzień i pieknie w nocy a jaki apetyt, ach.
Yvone Brawa dla Amelki za puszczenie się
Karolina No to trzymam kciuki za te dwójki, a co tam u ciebie, podziel się???
Aga Powiem szczerze, że ja jestem przeciwna kolczykom u takich małych dzieci. Po prostu nie widze w tym sensu. Może i ladnie wygląda ale mnie się wydaje, że jakoś tak nienaturalnie, a poza tym uwazam,że dziewczynka sama powinna mieć wybór czy chce mieć dziurke w uszach czy nie, bo nie każdy lubi a ślad zostaje. A mozna przeciez klipsy załozyć i nie widac różnicy. Zresztą bałabym się, że sobie coś zrobi. Ja byłam już duża a sciagając sweter zachaczylam i przerwalam sbie ucho, strasznie bolało A małe dziecko podczas zabawy może zrobić rózne rzeczy.
Mam nadzieje, że cię nie uraziłam moja wypowiedziom,a le pisze co mysle
Marta Co się stało??????? Mam nadzieje, że nie sprzedałam ci mojego dennego nastroju
Wisienko Ciesze się ,że masz w czym wybierać choć za pewnoe ciężko podjąć decyzje.
A Tosi wyszły górne dwójki, a ja nawet nie zauwazyłam to teraz ma juz 6. Coraz lepiej jej się gryzie.