wisnia3006, ja swojego malucha już od jakiegoś miesiąca, czy dwoch woże w rozłożonej na płasko spacerówce wyłożonej kocykiem, co by miękko Tobik miał. Mały szybko wyrósł z gondolki i żeby nie musiał się kisic w tym wszystkim w te upały co były takie wielkie, to sama wszystko przemieniłam. Nikogo się nie pytałam. Leciałam na czuja i jak mi podpowiadało serducho. I nie żałuję, bo Tobik się cały może wyciągnąc i mu wygodniej niż w gondoli.
My dziś po II szczepieniu. Maluch płakał dośc głośno. Cała przychodnia go słyszała

Ale na szczęście po kilku przytulaskach mu przeszło

teraz sobie spiocha a my z mamą mamy czas dla siebie i robimy obiadek.
Dziś też umówiłam się do fryzjera na farbowanie włosów na świeżo przed ślubem, więc w zasadzie wszelkie wizyty mam już poumawiane.

tylko czekac.
Dostaliśmy od pani pediatry skierowania na wszystkie badania potrzebne do nefrologa i na początku września się za nie zabieramy. Maluch znów musi dostawac Furagin, bo ma jeszcze nieliczne bakterie Coli w moczu
Miłego dnia.
U nas zabiegany tydzień się zapowiada. Jutro spokojnie co prawda, ale za to w czw. już lecę na kolejną przymiarkę sukienki
[ Dodano: 2010-08-10, 13:58 ]
Martalka, my mamy jakby co taki wózek:
http://allegro.pl/item1167199265_nowosc ... owane.html
i jak widac tu zamiast takiej typowej gondolki jest taki "śpiworek" dla noworodzia.
ale my szybko go wyjęlismy i Tobik śpi teraz w takiej kombinacji z rozłożonym pod pleckami kocykiem, co by mu było miękko:
[ Dodano: 2010-08-10, 14:00 ]
aaaa, zapomiałam - ważyli mi Tobika dziś i ma 5760g, więc tak jak mówiłam Ogóreczek z niego chudziutki

dzieciaczki z czerwca go przerosły wagowo