Na początek dzięki za komplementy dla Amisi mojej.
Wisieńko, najważniejsze, żebyś nie kłóciła się z mężem i nie obwiniała go za idiotkę. On też nie wiedzial, co w niej siedzi. Jej przecież o to chodzi, zeby Was poróżnić i pokłócić. Pierwsze emocje są zawsze największe, ale potem spokojnie. Wylot do USA to nie jest taka prosta sprawa, wiza, koszty. Tak więc może wcale nie przyleci. A jak przyleci, to nie rozmawiajcie nawet z nią. JEst dorosła niech se robi co chce. Nie zna kraju, miasta nawet nie wiadomo jak z językiem, tak więc "olać". Powiedzenie teściom, to dobry pomysł, bo ją znają i pewnie jej rodziców i mężą. JA bym moim powiedziała, mimo iż wiem, że pierwszą reakcją byłyby pretensje do mojego M. Ale teściowie też są różni i rózne relacje z nimi mamy, tak więc to sama oceń. Natomiast, gdyby rzeczywiście przyleciała, to są na pewno środki zaradcze w postaci policji. Wydaje mi się, że to ostateczność i że to tylko takie gadanie. Sytuacja rzeczywiście jak z jakiegoś filmu. Najważniejsze, to to, byś była spokojna, bo przecież Ty i mąż się kochacie, a to jakaś dziwna kobieta. Jakby dzwoniła, to lepiej nie rozmawiajcie z nią, bo poco się denerwować, a niczego ciekawego i tak nie powie. Cóż, życzę powodzenia w rozwiązaniu problemu i przepraszam Cię, że aż tak się udzielam.
Pruedence, rzeczywiście masz nie wesolo, ale trzeba wytrzymać, a budowy naprawdę Ci szczerze współczuję. Nie wiem, ile Amelcia waży, bo dopiero w tę środę ją zważę. Myślę, że dopiero około 7 kg (miesiąc temu ważyła 6,370 kg), a długa była na 64,5 cm. Ona wygląda na taką dużą właśnie przez tę czuprynę i nawet lekarze czasem się mylą, bo twierdza, że ma niedowagę. JA zwracam uwage na wiek i dopiero cisz i ... a to w porządku. Tera znowu jej ściełam włosy już po raz drugi
Aga lepiej nie pozwalaj synkowi chodzić, bo to może rzeczywiście zbyt wcześnie. JA nie wiem, ale oby nie miał później problemów ze stawami. Nie mam pojęcia, wiem o tym od koleżanki z pracy. Jej synek ma teraz 6 lat i problemy. Tu lepiej niech się wypowie Pruedence, bo ona będzie najlepiej z nas wszystkich poinformowana.
Sory dziewczyny za tę peorę
Pozdrawiam