slonko2008 wspolczuje mdłosci, ja tego nie miałam w ogole w ciazy i teraz tez nie mam. Ale tak jak mowisz myslalam ze apetyt na jedzonko bedzie wiekszy, a tu nic

nawet mam wstret do nektorych rzeczy. Jakos mieso mnie odraza, zadnych kielbas czy szynek nie moge w siebie wrzucic, wole warzywka i nabial
blumek witaj w pazdzierniku

ja mam termina na 30 pazdziernika wiec tez moge w listopadzie dopiero urodzic, ale powiem szczerze, ze nawet na listopadówki nie zajrzalam
adia26 tez myslalam o Kacperku, ale jakos duzo znajomych dało tak swoim pociechom na imie. Skłaniam sie teraz na Filipa, Wiktora, czy Oskara
A dla dziewczynki mam Laura i koniec kropka
Dziekuje za pochwale zdjecia

brzuszek coraz wiekszy i piersi tez niestety

naprawde one ciagle mi rosna, tragedia..... ciezko mi z takim wielkim obciazeniem z przodu, no ale coz moze mleczka bedzie duzo dla dzidzi

A15lipca ide na to badanie 3D wiec sie dowiem czy syn czy corka juz nie moge sie doczekac. Dzisiaj chcialam sobie kupic takie typowie spodnie ciazowe, bo jeszcze zadnych nie mam, a do zwyklych sie nie dopinam, no i normalnie szok jakos nic mi nie odpowiadalo. Wzielam jeden rozmiar to fajnie lezaly ale mnie upinały na udach jak siadałam, z kolei rozmiar wieksze wisiały na mnie jak worek, ja nie wiem jak to mozliwe zeby taka roznica byla miedzy rozmiarami

wkurzyłam sie i tyle. Dobrze ze jest lato to wiecej w spodnicach na gumie lub wiazanych moge chodzic

Najgorzej bede miala w sierpniu i wrzesniu bo ide na wesela, jeszcze kazde po 2 dni, wiec znowu problem ze strojem