nadrabiam zaleglosci hihi
beatko ale marcele ci rosnie.. super foteczki.. a jak zdrowko????
martucha no poszalalas.. hihi widze na fotach ze impra udana.. ..
no i ciekawa jestem co z ta twoja urojona ciaza hehe wydaje mi sie bedzie ok.. a jesli nie to jak piszesz dasz rade.. co ma byc to bedzie... trzymam kciuki aby po twojej mysli poszlo hehe
a franus wyglada bombowo w tej koszuli i w ogole spodnie tez odjazd hehe
ja dzis kupilaam super koszule na chrzest hihi wlasciwie juz ma taka sama tyle ze jasny kolor i juz prawie mala hehe
a jak duzy jest ten tk max? bo u nas tez niemaly mamy hihi dwupoziomowy, na parterze buty, torebki, dzieciey, zabawki itd, i odziez damska, a na pietrze meski, torby,plecaaki,i art gospodarstwa domowego. zwykle zeby wszsytko poogladac zajmuje mi ok 3-4 godziny ...
ale wczoraj byl slaby towar i nudzilam sie po 2,5 godz..
sandrusia gratuluje decyzji o potomstwie,, zycze szybkiego zafasolkowania hehe
C.D.N.
[ Dodano: 2007-12-05, 20:39 ]Jasnie Pani :) pisze:,
Marta, to widze, ze ty bys sie w PL nie znalazla
gdzie bys se podgrzala wode??? albo przebieralnie dla dziecia znalazla??? tu normalnie sredniowiecze. wode goraca to w termosie nosze, a zimna w butli i mieszam jak potrzeba, a jakbym miala w sklepie przebierac to bym sie musiala za regal chyba jakis schowac, bo przeciez nawet w wielkich supermarketach trudno o przebieralnie.... jak kieys jeszcze w ciazy bylam w tesco to babka w POK pytala o kluczyk do przebieralni dla dzieci to powiedzieli, ze przebieralnia jest nieczynna
jasnie pani ty mnie tu nie doluj.. to jakas masakra.. na sama mysl jestem
nie dziwie sie ze kolezanki w polsce narzekaja na monotonie.. i siedza w domu.. jak wszedzie schody i niechciane spojrzenia.. i te odwieczne rady.. i dogadywania mocheroych beretow
juz ja im dam
jasnie pani ten twoj tajemniczy patent to chyba z chustami zwiazany co?
[ Dodano: 2007-12-05, 20:56 ]maggie juz nie zdarzylam cie pozegnac.. wypoczywaj w polandziku.. i do uslyszenia wkrotce hehe
my zarowno swieta jak i sylwka spedzamy w polsce hihi
juza zabukowalismy BAl sylwestrowy hehe
gosia jak tam przesylki dotarly??
i zycze wtrwalosci w nocnikowaniu... hihi
sandrusia super za samopoczucie ok.. rzadko nas odwiedzasz no ale wybaczamy.. skoro humorek i energia dopisuje to niech chlopaki maja z tego pozytek hihi
wiec nie lap dolow i nie czytaj moich postow jesli sklaniaja ci ku temu hehe
mnie szybko mija. i juz nawet zapomnialam ze wam o tym pisalam hihi
zycze i tobie tego
C.D.N
[ Dodano: 2007-12-05, 21:00 ]Jasnie Pani :) pisze:Madziorka ma nieplanowany wyjazd
jaki wyjazd?? czy ja o czyms nie wiem????
a sesja super sie udala.. boze nie moge uwierzyc ze luska taka duuza panienka.. prawie 10kg??? nie no jaja sobie robisz.. hehe
mojej kumpeli 7 miesieczny syn tyle wazy a jest z tych wiekszych
[ Dodano: 2007-12-05, 21:14 ]Emilka_M pisze:A moj szkudniczek wczoraj tak narobil w pieluche w nocy ze
zmienialam mu pieluche we snie bo tak walilo ze
wietrzylam w nocy sypialnie bo nie szlo wyrobic
zazdroszcze tego smrodku.. hihi
u nas dzis 12 dzien bez kupy
bylam rano u GP, powiedzial ze wszystko ok.. dopoki maly nie placze, nie marudzi i nie widac oznak zaparc itd to mam sie nie martwic.. bo przy karmieniu piersia tak sie moze zdarzyc..
no ale latwo sie mowi nie?
tymbardziej ze to cytujac
marte angielski konowal hehehe
i jeszcze podczas moich pytac zagladal do ksiazki a nawet wyszedl do innego lekarza na konsultacje.. drugiego konowala hehe
hehe dziewczyny czy wy tutaj trafiacie do facetow lekarzy?
ja spotkalam na razie dwoch i obaj beznadziejni
takie glupki od progu.. od razu mozna wyczuc ich zainteresowanie..
kicha na maxa