Hej i witam was
U mnie ok,pogoda byla w ostatnich dniach piekna,byly upaly i nie mialam za bardzo czasu wejsc ;) Ale juz dzisiaj pogoda cos sie psuje.. chyba bedzie padac bo jest tak jakos orzezwiajaco jak przed deszczem Ale przyda sie lekkie ochlodzenie :)
Pozatym niemam aparatu cyfrowego bo pozyczylismy tesciom i niemam jak zdjec robic.. no ale juz niedlugo przyjada to bede wtedy pstrykac i pochwale sie wam tez moja Nicolinka i Marcuskiem.
Moja Nicole ma wlasna piaskownice na ogrodku tatus jej zbudowal i piasek wsypalismy i zabawki tez sa :) I malej sie tak podoba ze by mogla tam byc caly czas w piaskownicy i sobie robi babki i ma zabawe,a jak sie jej znudzi to idzie sie troche poslizgac na slizgawce stoi obok na naszym ogrodku na gorze
Teraz w weekend bylismy nad jeziorkiem na placu campingowym i bylo pieknie,upal 34 °C i poszlam z Nicolinka do jeziorka ale sie ladnie pluskala i tak szalala w tej wodzie i nastepnego dnia miala troche katarku ale juz dzisiaj jest lepiej i katarku prawie ze niema.. wszyscy sasiedzi na tym placu campingowym mowili na Nicolinke "Szczurek Wodny " a i w basenie mala tez sie pluskala mamy taki ladniusi nowy basenik ze slonikiem z przodu pozniej wam wkleje zdjecia jak bede miala nareszcie aparat ;)
Bo dzieci mi rosna i sie zmieniaja a ja fotki nie umiem zrobic.. ale wytrzymam jak tescie wroca ;)
A i Marcusek nad jeziorkiem tez mu troche pomoczylam nozki w tym basenie i tez mu sie podobalo,na poczatku troche marudzil ale pozniej mu sie podobalo
A teraz niedawno wzielam prysznic z Nicolcia i moja niunia juz sobie spi.. a Marcusek sie zaraz obudzi na jedzonko Narazie jeszcze sobie tez spi ..
I jak mowilam u nas zaraz bedzie padac.. I juz pada
Mama_Emilki piekne foteczki widac ze Emilika zachwycona morzem,i wszystkimi atrakcjami Najwazniejsze ze odpoczeliscie i z urlop sie udal Buziaki
Zubelek super fotki Gabrysi z urodzinek a jaka mala zadowolona Ciesze sie ze urodzinki sie udaly
Aginka cudne foteczki,super te baseny ja mam troche inny.. bez daszku ;) I jaka ladna Malwinka w tej huscie i koralach I ten piesek to mi sie najbardziej podoba taki malusi kochany szczeniaczek oh ja to bym tez chciala miec pieska ale niemoge.. Niestety w mojej umowie o mieszkanie jest taki podpunkt ze niemozna miec w domu ani psa ani kota.. No ale mozna miec dzieci i je mam i narazie mam zajecie z dziecmi wiec musze sie obyc bez takiego kochanego slodkiego psiaka a szkoda..
Justyna moj maz ma urlop w sierpniu i tez sobie pojezdzimy troche a to nad jeziorko na camping a to do Zoo zobaczymy ale bedziemy sobie tez gdzies jezdzic tutaj na miejscu u nas a nad morze na prawdziwy urlop pojedziemy juz za rok Mam nadzieje ze twoj mezulek tez dostanie urlop w tym samym czasie co ty masz.Powodzenia
A ja ide bo moj synio sie budzi buziaki papa milego dnia papa