Dzien dobry :)
I u nas dzisiaj od rana pada,i w nocy byla burza
Wczoraj ogladalam mecz z moim mezulkiem i jak sie cieszymy ze Niemcy sa w Finale.. ciekawa jestem z kim beda grac?? Albo z Rosja,albo z Hiszpania
Pozatym to mam juz domek czysty a moje slodziutkie dzieci juz sobie zasnely a ja chwilke odpoczywam i zaraz cos trzeba do obiadku przygotowac
I pada sobie i nie wyjdziemy chyba dzisiaj nigdzie.. no zobaczymy..
Mama_Emilki dziekuje bardzo w imieniu Nicolci Oj tak juz niedlugo niecaly miesiac i moje dziecko bedzie mialo 2 latka wow..
Sliczny avatorek i zdjecie Emi w podpisie
A ten znaczek na dole o znaczy ze sie staracie z mezem o dzidziusia o synka tak?? Wybacz ze taka jestem ciekawska.. Trzymam kciuki ze starania o dzidzie nastepna sie powioda Buziaki dla was
Iza masz racje ze Nicolinka potrzebuje mojej bliskosci i ze sie jeszcze razem naspimy z mezulkiem ale mimo wszystko to sytuacja jakas taka dziwna.. pozniej to dopiero bede miala wesolo jak kiedys powiem Nicolce ze teraz ma spac sama.. a moze akurat zrozumie i bedzie ok A moj maz sie cieszy ze Niemcy we finale sa,a wydaje mi sie Turki lepiej graly,oni mieli caly czas pilke.. no a Niemcy tylko bramki szczelali i ta jedna bramka im sie udalo dojsc do finalu w ostatniej minucie meczu czy jakos tak,nie jestem az taka fanka fusballu ale moj maz nie daje mi innego wyjscia I patrze i przezywam mecz razem z nim
No nic milego dnia i buziaki papa