Jestem
Poszlo dobrze

Ale wiecie, po egz o 11.00 tak mnie spanie zmulilo, ze zjadlam salatke i poszlam do takiego pokoju ciszy, jest na stanie uczelni i tam sie mozna zamknac i jest tapczan i lampka, bez okna... I nastepne zajecia mialam dopiero o 14.00 wiec usnelam sobie

obudzil mnie zegarek o 13.30

Ja to serio teraz wszedzie i zawsze usne
Wisnia, super ze poszlo super u ginka

A tetno sluchalas, albo mowil learz ile dzidzius mial tetna?
Ja dzis tego mega mdlosci , szczegolnie po poludniu... nie wiem juz kuzwa od czego to zalezy...Ale dzisiaj bylo gorzej niz wczoraj... Jutro wolne ale mam Nell w domku i kumpela z synkami ma wpasc ok 15 wiec trzeba bedzie chatke ogarnac i obiad zrobic.....
Kuzwa wiecie, ta kumpela co o niej wam pisalam ze nie ma polaczonego dzidzius przelyku z zoladeczkiem wczoraj miala usg kardiologiczne i wyszlo ze dzidzia ma dodatkowo ubytek miedzy komorami... ehh mowie wam juz nie wiem jak mam ja pocieszac, co mowic... Tak mi zle z tym i tak mi ich szkoda
agasio,
No pochwal sie wiekeim, ja tez juz nienajmlodsza, skonczylam 31 lat w tym roku. Zuzia ma 9,5 a Nell 4 lata.
U nas USG na przeziernosc robia do 14 tygodnia ciazy. Ale jakbys chciala zrobic testy z krwi to nadal mozesz, wtedy wychodzi prawdopodobienstwo urodzenia chorego dziecka, np 1:2000 przypadkow, co na pewno uspokoi mloda mame.