hej kobietki

,że nic nie napisałam przez te pare dni ,ale naprawde dużo roboty ,remont,teraz szkoła

wogóle natchnienia nie miałam do pisania , ale jestem na bieżąco bo czytałam was codzienie
Zatem tak
mela załapałaporaz pierwszy katar od stycznia,ale to był taki trzy dniowy ,pierwszy dzien sie lało z noska ,a potem zanikł ,wyszło jej na dobre ściąganie skarpetek i chodzenie boso ,50 razy dziennie bym mogła jej zakładac ,a ona ciągle ściąga, no cóż teraz ja załapałam od niej ale też taki w sobie bardziej mam i pewnoe tez bedzie trzydniowy.......
gozdzik wspaniałe zdjęcia

,piękna ta twoja
juleczka i naprawde duża

a oczka to ma naprawde superaśne -tylko sie zakochać
sensibel ale ty masz chodyz tym brzuchem , wiadomo ostatnie chwile są najcięższe ,ale widze ,że i tak se radzisz

czekamy na wiesci ze szpitala........może dać ci nr mojej kom.? ,bedziemy tu na bieżąco ogłaszać nowinki i ogłosimy na radosnych
aguś -piękne foteczki na NK widziałam ,hihih nie szkoda ci było sukienki?
karolka-czerwien jest na topie ,napewno zrobisz duże wrażenie

,a co do mieszkania po babci to mamy tez ten sam problem ,tylko ja mam troche lepszą sytuacje od ciebie ,bo babia mojego M. tez przepisała mieszkanie na niego ,ale to nie jest takie proste , u nas np. żeby mój M mółgł przepisac to na siebie musi być sprawa w sądzie no niby formalność ,ale musi ,wiadomo jest syn i córka babci ,jeśli oni sie zrzekają tego mieszkania to automatycznie jest juz jego ,ale jeszcze sa tak samo z drugiej strony wnuki czyli dzieci ciotki ,bo od strony syna babci to mój M. jest tylko jeden i on tu mieszka od 38 lat jest tu zameldowany od urodzenia ,czyli teraz tak: ciotka sie zrzeka mieszkania i mój teściu tez , to pierwszenstwo ma mój mąż ,a nie dzieciaki ciotki ...... oni mają chaty pobudowane i wysokie stanowiska kierownicze ...... wiec to nie jest takie proste jak sie wydaje , przepis to nie wszystko.
urmajo-spóznione ,ale szczere życzonka dla mikiego na te 6 urodzinki :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
dziewczynki macie nową kolezanke marcową
miło mi Becia
patrzcie wyżej na mój profil