aga, dzidzius to chyba paluczka ssie?
nie martw sie szyjka... moja kolezanka miala pierscien zalozony bo szyjka sie szybko skracala-jak bedzie trzeba to na pewno cos lekarz poradzi...
u nas ladna pogoda, ale na nic nie mam sily, ani checi, bo katar mam od wczoraj, niby nie jest najgorszy, ale glowa mnie teraz przez to okropnie boli... a popijam
co do brzuszka to moj juz widac na maxa-czasami wieczorem tak mnie wyciagnie, ze chodze wygieta do tylu, az mnie skora szczypie...
spodnie ja tez zawsze musze przymierzyc, ale wezcie pod uwage, ze ciazowe maja kawal tego sciagacza, wiec na prawde nie trzeba wielkiej filozofii, zeby byly dobre, a przez neta mozna na pewno kupic taniej... ja sobie kupilam spodnie, ktore nazwalabym pumpy, na aukcji sie harem hose nazywaly-one akurat wcale nie musza byc dopasowane
to tez jakies wyjscie
Ha, sejana ja mam wizyte za 2 tygodnie w piatek i tez sie ludze, ze moze bedzie plec widac. moja lekarka twierdzi, ze o ile sie dzidzia nie zasloni to w 13 tygodniu bez problemu oceni plec-zobaczymy... choc podobno jesli jest chlopczyk i widac jajeczka to wiadomo na 100% a czasami wydaje sie, ze to dziewczynka, bo jeszcze jaderka nie "wypadly" z podbrzusza, a rodzi sie chlopczyk
my tak mielismy ostatnio.. dobrze, ze ani jednego ciuszka nie kupilismy w babskich kolorach
[ Dodano: 2010-09-23, 14:21 ]
syneczka oczywiscie... ja tez tak czuje...
ja bym chciala dziewuszke. Ostatnio moj kuba ciagle mowil, ze zobaczymy wszyscy, ze to chlopak bedzie-mimo, ze 2 lekarzy potwierdzilo, ze to dziewczyna... teraz mowi, ze to corka, dlatego gorzej ta ciaze znosze, bo sobie ksiezniczka wygody mosci
ale jak sie go serio spytac, to sie smieje, ze chlopak drugi bedzie i mi sie tez tak wydaje
zwariuje z tymi chlopami moimi niedobrymi wtedy...