hej dziewczyny
troche mnie nie bylo, ale czytalam was ale ciezko sie bylo wziac do pisania bo na tyle rzeczy chcialam odpisac az w koncu nic nie odpisala
Madziorka mam nadzieje ze sie nie obrazilas za te uwagi "gowniane" ale ja przewrazliwiona na tym punkcie jestem. A Leos boski. A te doleczki cudowne.
Kasik u logopedy fajnie było, ćwiczenia mu zadała (ma przede wszystkim dużo dmuchac i cwiczyc jezyk) Nastepna wizyta 28 grudnia. W sumie to nie powiedziala nic konkretnego bo kazde dziecko jest inne. I Tomek moze zaczac z dnia na dzien a moze tez miec problemy z mową i w wieku 6 lat. Ale fajnie ze poszlam bo jak cos nie tak bedzie to zawsze zauwazy w pore logopeda. Aha strasznie mi przykro ze Vikula znowu w krostach
co do zabawek. Tomek ma zabawki i za 5zl i za 150zl i mimo ze tak samo sie z nich cieszy to jednak jakosc wykonania jest calkowicie inna. Ostatnio znowu wyłudził w sklepie samochod z lawetą i w środku samochodziki za 17zł zabawa super ale śmierdzi strasznie i jak samochodziki wykrecilam to takie gwozdki wystawaly
Wiec malo bezpieczna zabawka.
Marta nie przejmuj sie uda wam sie wyjechac. Trzymam za to kciuki. A co do fryzury to nie badz taka pokaz.
felicity001 pisze:.ale jak widac nie nalezy zmuszac dziecka - samo bedzie wiedziec kiedy jest gotowe
no wlasnie tak wszedzie piszą ale co z tego jak i tak kazda matka sie martwi i niecierpliwi. A co byscie woleli chlopca czy dziewczynke?
Fela a jak Konrad sie zachowuje w takim sklepie? Moj Tomek to straszny wyłudzacz i do takich sklepow boje sie go zabierac bo on wariuje. A zdjecia boskie. Widze ze juz dlugie ma wloski.
Jasnie Pani ale Luska fajnie wyszla na tym zdjeciu co taka znudzona
Pewnie sobie mysli "dajcie mi w koncu spokoj"
Beatka super ze juz chlopcy zdrowi.
Julie bombowe zdjecia i widze ze tez uwielbia odkurzac jak Tomek. A co z wyjazdem?
Emilka to pewnie mialas sporo nerwow po narodzinach Ali co? Fajnie ze sie tak wami super opiekują i niczego nie bagatelizują.
Lucy a jak tam z waszym karmieniem? przestajesz czy chcesz jeszcze troche pokarmic?