mal
Wodzu
Wodzu

09 lis 2010, 12:31

Marcia77, może nie ma ochoty,może ma małego nerwa ,weź przekup ja małym co nieco :ico_oczko:

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lis 2010, 12:35

troszke lepiej ale nadal nie chce sie przytulac
Marcia wiem co czujesz, ja mam to samo jak moja Oliwka jest kilka dni u mojej mamy. Jak wraca po takim pobycie do domu i cos jej tam nie pasuje to zaraz jest histeria, że ona chce do babci, bo babcia jet fajna, a w tym domu to ona nie ma co robić itp... dzieci tak mają, ze np wiele razy mówi do mnie babcia przez pomyłkę :ico_placzek: , a mnie wtedy normalnie nerwa bierze i z chęcią bym jej tam już nie zawoziła, ale wiem, ze ona tak naprawde mnie kocha tylko dzieci tak mają, u babci było coś bardziej atrakcyjnego i już dziecko ma inne myslenie...

Awatar użytkownika
Miluśka
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

09 lis 2010, 12:51

heja.
poczytam i zaraz się wyżalę wam.

[ Dodano: 2010-11-09, 11:57 ]
eee w sumie nie bylo co czytać.

ja mam problemik.
mam podejrzenia że mój G coś bierze. jakieś narkotyki... chcę zrobić test ale nie wiem czy to coś da.

wiem że napewno jest coś nie tak. jestem o tym przekonana.!

wszyscy mówią że z nim jest coś nie tak. że się dziwnie zachowuje, ja też to zauważyłam ale nie potrafię jakoś przyjąć do myśli że on może mieć z tym problem. mówią że jestem zaślepiona ale ja chcę mu poprostu ufać... boję się.
niedługo przyjdzie na świat maleństwo.. nie wiem co robić. jak się zachowywać.
on reaguje zawsze gniewem, napewno coś ukrywa!

[ Dodano: 2010-11-09, 11:58 ]
idę pod prysznic i powoli do lekarza. napiszę później.

spróbuję coś od niego jeszcze wyciągnąć.

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lis 2010, 13:01

wszyscy mówią że z nim jest coś nie tak. że się dziwnie zachowuje, ja też to zauważyłam ale nie potrafię jakoś przyjąć do myśli że on może mieć z tym problem. mówią że jestem zaślepiona ale ja chcę mu poprostu ufać... boję się.
niedługo przyjdzie na świat maleństwo.. nie wiem co robić. jak się zachowywać.
on reaguje zawsze gniewem, napewno coś ukrywa!
musisz być czujna, bo to poważna sprawa :ico_noniewiem: .

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

09 lis 2010, 14:21

Miluska no to faktycznie musisz byc bardzo czujna

[ Dodano: 2010-11-09, 13:38 ]
moja niunia nie chce spac a ja chetnie bym sie połozyła

Agnieszka26
Śmigam już bez trzymanki po forumku

09 lis 2010, 15:07

Witam. Doczytałam wreszcie was ufff :ico_olaboga:
buzok14, Powodzenia przy książkach :ico_oczko:
DorotkoCo u Ciebie bidulko Ty nasza, Grzeczny ten łobuz co wykastrowac go powinni za rekoczyny???
Bożena Jak mąż?
Spadlaznieba Ja mam sposób na swojego gdy z pracy wraca wk.... Stawiam mu piwko i mówie, miałes ciężki dzien wiec się naoij wygadaj i wynocha spac :-D Sprubuj jak zauważy że Ty to widzisz ( a o to mu chodzi coby ktos go zauważył jaki to on jest nie biedny :ico_oczko: ) To może odpusci :ico_sorki:
Miluśka, Ja miałam podobny problem z byłym że miałam wrażenie że cos cpał, współczuje i bądz Ty czujna kochana, możesz np. po badaniach u lekarza napomknąc mu że np. lekarz Ci opowiadał że miał jakąs kobietę której mąż brał narkotyki i miała problem przy porodzie, zapytac go wprost nie robic żadnego dochodzenia czy testu, Brałes cos bo ostatnio dziwny jestes ufam Ci ale kocham Cie i twoją szczerosc. Może poskutkuje... Wypytaj czy ostatnio sobie z czyms nie radzi i się wspiera tak poprostu...Marcia77, Nie martw się tym że czasami woli być niunia u babci Mamy dzieci wychowują a babcie rozpieszczają i jest im tam jakby łatwiej coś wyperswadowac, może z mamą porozmawiaj żebyscie razem stosowały te same metody? Tak się wymądrzam ale z siostrzenicą mieszkałam całe stydia prawie i sama ją rozpieszczałam i mnie wolała od siorki :-D

[ Dodano: 2010-11-09, 14:17 ]
JoannaS[/b Kruliczki są super :ico_brawa_01: Takie żarłoki małe gryzą kable jak puscisz po domu i robią bobki ale za to kochane. Miałąm kiedys takiego bobka 3 lata żył kochaniutki taki, i co Ci moę poradzic dawaj im wapno koniecznie takie specjalne przymusowo potrzebują dużo :-D

JoannaS
Wodzu
Wodzu

09 lis 2010, 15:27

i co Ci moę poradzic dawaj im wapno koniecznie takie specjalne przymusowo potrzebują dużo
Dzięki, Pani w sklepie mi wszystko dała i to wapno też. Taką kostke :ico_oczko:

Agnieszka26

09 lis 2010, 15:58

JoannaS, Będziesz miała ciągle bałagan na około klatki jak będą skrobac sobie ząbkami , a i wiesz że króliczki w nocy rządzą lepiej je daj w takie mjejsce żeby nie przeszkadzały. Są to zwierzątka o małych mózdzkach ale bardzo inteligentne :-D Kilka dni daj im na zaklimatyzowanie się w domu tzn nie wypuszczaj z klatki a pózniej stopniowo wypuszczaj żeby nie zdziczały to nawet pazurki sama bedą się dawac żeby obciąc... bo to często trzeba robic przy dzieciach. Pewnie dziewczynki uradowane co?

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

09 lis 2010, 16:20

hej :ico_kawa:

Agnieszka26

09 lis 2010, 16:22

spadlamznieba, Siema i ktoś nawet przyszedł czułam się samotna :ico_brawa_01: Potrzebuje czułosci m w pracy :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2010-11-09, 15:23 ]
Jak się czujesz Ciotka?

Wróć do „Pozostałe”