no co ty gadasz? a jak go do wózka włożysz i pobujasz to nie uśnie? i wystaw wtedy przy oknie żeby myślał,że na dworze jestFilip w ciagu dnia nie spi w ogole
już chrzciliście? a jakieś fotki gdzie są?My chrzcilismy niedziele i mamy to juz z glowy :)
Mateusz też tak ma czasami-szczególnie jak jest gorąco. W poniedziałek jak wstał o 8 tak zasnął dopiero po 16 i tylko na 1.5h. Nic nie daje wystawianie na balkon, bujanie, noszenie bo nawet jak zaśnie to tylko na 5 min.no co ty gadasz? a jak go do wózka włożysz i pobujasz to nie uśnie? i wystaw wtedy przy oknie żeby myślał,że na dworze jestFilip w ciagu dnia nie spi w ogole![]()
TO TAK JAK U aNTOSIaniawlkp86 napisał/a:
patrycja_g napisał/a:
Filip w ciagu dnia nie spi w ogole
no co ty gadasz? a jak go do wózka włożysz i pobujasz to nie uśnie? i wystaw wtedy przy oknie żeby myślał,że na dworze jest
Mateusz też tak ma czasami-szczególnie jak jest gorąco. W poniedziałek jak wstał o 8 tak zasnął dopiero po 16 i tylko na 1.5h. Nic nie daje wystawianie na balkon, bujanie, noszenie bo nawet jak zaśnie to tylko na 5 min.
to jak ja czytałam,że to przeoczyłamAniu rano pisałam że u sąsiada cisza, już nieaktualne-znowu stuka i wierci![]()
![]()
![]()
czekamyPostaram sie w najblizszym czasie wrzucic zdjecia z chrzcin
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], maximllCeap, Semrush [Bot] i 1 gość