Beatris60, ja bedę teraz kupywac bo na święta chce wszystko zabrać z Polski
[ Dodano: 2008-09-26, 13:00 ]
Rgazzz

oby juz podali płeć
 oby juz podali płećja jestem zadowolona , ze juz znam płeć , imie jest a więc juz nawet lepiej do brzuszka mi się gada

ja mam usg to 3D 2 października, na pewno już będzie widać, a to już niedługo, niecały tydzień

to już będzie wiadomo czy chłopczyk czy dziewczynka, i wiadomo w jakich kolorach kupować
 to już będzie wiadomo czy chłopczyk czy dziewczynka, i wiadomo w jakich kolorach kupować  

, ale to bardzo dobrze, to znaczy weekend udany
 , ale to bardzo dobrze, to znaczy weekend udany  

i dzień zleciał
 i dzień zleciał

świetnie
 świetnie mogą go brać, może u was w aptece tez jest, to sobie kup , bo bóle głowy są męczące
 mogą go brać, może u was w aptece tez jest, to sobie kup , bo bóle głowy są męcząceczekamyjedwabnajak będziesz miała czas to pochwal się fotkami z wesela i opisz jak było

przepisała mi syrop, wykupiłam a tam napisane że w ciązy nie wolno. więc ja do mojej gin dzwonie zapytać a ona mówi że można i że na ulotkach tak zawsze asekuracyjnie piszą...i wierz tu ulotce...
 przepisała mi syrop, wykupiłam a tam napisane że w ciązy nie wolno. więc ja do mojej gin dzwonie zapytać a ona mówi że można i że na ulotkach tak zawsze asekuracyjnie piszą...i wierz tu ulotce...Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość