witam się wieczornie
Krzysiu noce przesypia super, 2 pobudki na jedzonko i śpi dalej

w dzień ma akcje krzyku jak nie może pryknąć i kupki zrobić, tylko pierś go wtedy uspokaja, a nie chcę ciągle go przystawiać, żeby go nie przekarmić. Dostał dzisiaj 10 kropelek espumisanu, chętnie z łyżeczki wypił, ale dopiero kąpiel pomogła. Nalaliśmy dużo ciepłej wody i po 30sekundach kąpieli w wanience wylądowała pierwsza część kupki

no to małego wyjęliśmy, opatuliłam go w ręcznik a mąż w tym czasie poszedł wymienić wodę i wtedy do ręcznika poleciała część druga kupki

włożyliśmy małego z powrotem do kąpieli, umyliśmy, opatuliłam go w czysty ręcznik i poszła część 3 kupki

ale po tej akcji zjadł i pięknie zasnął.
Zaliczyliśmy dzisiaj pierwszy spacer i małe zakupy dla mnie, bo wszystkie bluzki mam za ciasne w biuście, albo jak są luźne, to się za bardzo unoszą i brzuch widać, więc kupiłam sobie 3szt., muszę jeszcze jakieś portki kupić, bo chodzę w ciążowych, innych nie mogę przez biodra przecisnąć
Emilia ja ubrałam dzisiaj Krzysia w body na krótki rękaw, skarpetki i cieniutką czapeczkę
Motylek i jak się bratowa czuje, jak maleństwo?
Murchinson super Mateuszek nocki przesypia

a do pediatry nie wiem kiedy, jutro zapytam położną kiedy mamy iść, albo czy pediatra do domu przyjdzie.
Koroneczka jakich wkładek laktacyjnych używasz? pytam, bo wiem, że masz sporo pokarmu, u mnie się normalnie leje a wszystko mi przecieka
karmie z jednej piersi, a z drugiej wodospad
Mariola ja myślę, że powinnaś jeść w miarę normalnie, zdrowo-jak w ciąży, bo jak widać totalna eliminacja i tak nic nie dała, więc problem raczej nie leże w diecie.
Zoola to ekspresowo się kochana uwinęłaś

Tymonek będzie miał dużo szczęścia jak się w czepku urodził
A nie pisałam Wam, że u nas w szpitalu dziewczyna urodziła dziecko z wagą 5730 i 67cm długości

w dzień naszego wypisu, w ostatniej chwili zrobili jej cc, bo nie wiedzieli, że dziecko takie duże