ja pracodawce mam ponad 300 km ode mnie .....wiec jak co to wole podjechac do zusu wziasc druk i wypełnic .bo jak oni beda jeszcze do mnie przesyłac do podpisu to potrwa to wieki

To zacznij powoli odstawiać-podaj raz bobotic i biogaję przez 2-3 dni, później albo odstaw wszystko albo podaj tylko jedne krople raz też przez 2-3 dni. Ja najpierw ograniczyłam debridat, później espumisan, a od dziś nie daję nic.Murchinson, ja daje Antosi 3 razy dziennie kropelki, 2 razy bobotic a raz biogaja
tak sie zastanawiam czy jeszcze potrzebuje?
Masz prawo do dodatkowych 2 tyg. macierzyńskiego ale musisz sama o nie wystąpić do pracodawcy min. tydzień przed zakończeniem 20 tyg. macierzyńskiego i pracodawca nie może odmówić.a o jakich dadatkowych 2 tygodniach piszecie?
ooo fajnie, ze piszeszMasz prawo do dodatkowych 2 tyg. macierzyńskiego ale musisz sama o nie wystąpić do pracodawcy min. tydzień przed zakończeniem 20 tyg. macierzyńskiego i pracodawca nie może odmówić.
nie zawsze dokarmiam,ale zwykle wieczorem,bo mam płaskie brodawki i często zdarza się tak,że nie może chwycić i się obie wtedy denerwujemy,więc wolę tego nam oszczędzić i podaję mleko,ale jego za dużo też nie wypijea czemu dokarmiasz sztucznym, masz mało pokarmu, czy jak? (chyba przeoczyłam jak o tym pisalaś)
body na krótki rękaw,skarpetki i czapeczka - choć kazałam dzisiaj A kupić opaskę na uszka dla małej bo pod czapką ma potówkijak ubieracie maluszki w te uply na spacer?
Milenka uwielbia kąpiel i nie chce wychodzić z wanienki,dlatego czasami dłużej ją myję jak mi plecy nie dokuczająlubia sie Wasze dzieciaczki kapac? moja Antosia roznie, ale jak doradzalyscie, woli ciepelejsza wode, ale zazwyczaj nasza kapiel jest bardzo szybka, a jak to u Was wygada?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość