U nas paznokci nie da rady inaczej obciac jak na spiocha.
Tylko trzbea wyczekac moment zeby sie nie wiercila i miala mocny sen, u nas zawsze jakies 10-15 minut po zasnieciu.
Antek nawet z najgłębszegop snu się wybudzi jak tylko dotknę jego stopy, przed chwilą zrobiłam aferę na p[ół osiedla bo złapałam nogę i przytrzymałam. Trochę się bałam, że będzie się wyrywał i mogę mu niechcący krzywdę zrobić ale wzięłam wiekszy obcinacz i jednym cichnięcaim cały pazurek odpadł.U nas paznokci nie da rady inaczej obciac jak na spiocha.
Tylko trzbea wyczekac moment zeby sie nie wiercila i miala mocny sen, u nas zawsze jakies 10-15 minut po zasnieciu.
mój Antoś też przepada wprost za zwierzątkami, mieszkmy na wsi, więc jest ich tu od groma, szczególnie uwielbia krówki, jak wdzi to cmoka do nich, ale robi tak jak widzi wszystkie zwierzątka, uwielbia pieski, kotki, owieczkijak widzi gdzies w ksiazeczce kotka to od razu go caluje
ubaw z tymi dzieciakami
Ogromnekochane, wielka zmiana! mój synuś śpi w jednym pokoju z córcią na łóżku piętrowym!
dzisiaj chyba bede dyzurowac w przedpokoju czy nie spadnie z tego łóżka mimo ze spi na dole, kupilismy takie łóżko bo i tak mielismy je w planach
Mój też uwielbia samochody, oprócz tego wszelknie narzędzia tatusia...(chociaż trudno to nazwać zabawkamia jakie zabawki lubią Wasze dzieciaczki?
taaak, znam to, jak tylko widzi że mój R bierze jakies swoje narzedzia, to biegusiem do pokoiku po narzedzia zabawki i "pomaga tatusiowi" - ostatnio przy wymianie jakiejś rury w ubikacji próbował pomóca jak ma jeszcze gwoździki i śrubokret to pełnia szczęscia
Jakbym widziała swojego Tośkataaak, znam to, jak tylko widzi że mój R bierze jakies swoje narzedzia, to biegusiem do pokoiku po narzedzia zabawki i "pomaga tatusiowi" - ostatnio przy wymianie jakiejś rury w ubikacji próbował pomóc
Matula to teraz możesz poznać ten smakmam tylko ten problem, ze musze byc w pokoiku jak zasypiado tej pory zasypial sam w swopim lozeczku i chyba sie dziwnie teraz czuje
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość